Κόσμος

Αίγυπτος: Δεκάδες αγνοούμενοι από την βύθιση τουριστικού σκάφους στην Ερυθρά Θάλασσα

Πάνω από 17 άνθρωποι αγνοούνται μετά την βύθιση τουριστικού σκάφους στην Ερυθρά Θάλασσα. Σύμφωνα με τις αρχές το τουριστικό σκάφος «Sea Story» είχε 45 επιβαίνοντες ανάμεσά τους 31 τουρίστες από διάφορες χώρες και 14 άτομα πλήρωμα.

Το σκάφος Sea Story βυθίστηκε ανοικτά της πόλης Μάρσα Άλαμ και οι αρχές αναζητούν 17 άτομα που αγνοούνται. Το σκάφος εξέπεμψε σήμα κινδύνου νωρίς το πρωί και ενώ είχε σαλπάρει το Σάββατο (23/11/24) για ένα πενθήμερο ταξίδι κατάδυσης με 31 τουρίστες και 14 πλήρωμα.

Οι διασωθέντες ανασύρθηκαν στην περιοχή Wadi el-Gemal, η οποία βρίσκεται νότια της Marsa Alam, και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. 

 

Το πολεμικό πλοίο El Fateh του αιγυπτιακού ναυτικού και στρατιωτικά αεροσκάφη εντείνουν τις προσπάθειές τους για τον εντοπισμό των αγνοουμένων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η ατάκα του Τραμπ για «πειρατές» εξόργισε το Ιράν: Ετοιμαστείτε για ένα νεκροταφείο αεροπλανοφόρων και στρατευμάτων
Οι Φρουροί της Επανάστασης τονίζουν ότι οι μόνες επιλογές για τις ΗΠΑ είναι είτε μια «αδύναμη στρατιωτική επιχείρηση είτε μια μη συμφέρουσα συμφωνία»
Το αεροπλανοφόρο USS George Bush φτάνει στην Μέση Ανατολή