Κόσμος

Αίγυπτος: Μειώνονται κρούσματα και θάνατοι από κορονοϊό

Τον χαμηλότερο αριθμό νέων κρουσμάτων και θυμάτων από κορονοϊό από τις 3 Μαΐου παρουσίασε χθες Σάββατο η Αίγυπτος.

Συγκεκριμένα η Αίγυπτος κατέγραψε 238 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις μολύνσεων και 29 θανάτους. Μέχρι τώρα τα κρούσματα στη χώρα ανέρχονται στα 94.316, ενώ τα θύματα από κορονοϊό υπολογίζονται σε 4.834 άτομα.

Συνολικά, 41.137 άτομα παρουσιάζονται αρνητικοί στον κορονοϊό. Πάντως, ο Αιγύπτιος πρωθυπουργός Μουστάφα Μαντμπούλι τόνισε στα μέσα της εβδομάδας και πριν ξεκινήσει η μουσουλμανική εορτή του Μεγάλου Μπαϊραμιού ότι σε περίπτωση αύξησης των κρουσμάτων στη χώρα, η κυβέρνηση δε θα διστάσει να λάβει νέα αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της παγκόσμιας πανδημίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αστρονόμοι στην Ιαπωνία ανακάλυψαν ατμόσφαιρα σε παγωμένο «διαστημικό βράχο» στην περιοχή του Πλούτωνα
Ο εν λόγω παγωμένος βράχος, που αποκαλείται (612533) 2002 XV93, βρίσκεται σε απόσταση 40 φορές μεγαλύτερη από την απόσταση Ήλιου - Γης, δηλαδή περίπου 6 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά από τον Ήλιο
Πλούτωνας