Κόσμος

Αίγυπτος: Πέθανε ο πατέρας της πλουσιότερης οικογένειας της χώρας – Ένα δισ. δολάρια η περιουσία του

Σε ηλικία 91 ετών πέθανε ο Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος Όνσι Σαουΐρις, πατέρας της πλουσιότερης αιγυπτιακής οικογένειας των Σαουΐρις.

Οι τρεις επίσης δισεκατομμυριούχοι γιοι του, οι Αιγύπτιοι επιχειρηματίες, Ναγκίμπ, Νάσεφ και Σάμεχ Σαουΐρις, διευθύνουν τις επιχειρήσεις κατασκευής, τουρισμού, τηλεπικοινωνιών, τεχνολογίας και βιομηχανίες του ομίλου Orascom, που ιδρύθηκε το 1950.

Όπως αναφέρει και ο αιγυπτιακός Τύπος, σύμφωνα με το Forbes, η προσωπική περιουσία του Όνσι Σαουΐρις υπολογίζεται σε 993,8 εκατομμύρια δολάρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στις διαβόητες φυλακές MDC του Μπρούκλιν θα κρατείται ο Μαδούρο – Η κακή φήμη και οι καταγγελίες για απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης
Την πύλη του σωφρονιστικού αυτού ιδρύματος έχουν περάσει μεταξύ άλλων ο Σον «Ντίντι» Κομπς, ο Λουίτζι Μαντζιόνε και η Γκισλέιν Μάξγουελ
Το Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης όπου κρατείται ο Μαδούρο και η σύζυγός του