Κόσμος

Αίγυπτος: Τους 16 έφτασαν οι νεκροί από την κατάρρευση δεκαώροφου κτιρίου στο Κάιρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στα 16 ανέρχονται πλέον τα θύματα από τη φονική κατάρρευση δεκαώροφου κτιρίου που έγινε συντρίμμια στην περιοχή Γκεσρ Σουέζ της Ηλιούπολης Καΐρου στην Αίγυπτο. 

Πηγές από τις αιγυπτιακές αρχές ασφαλείας δήλωσαν ότι τα συνεργεία διάσωσης εντόπισαν οκτώ ακόμη νεκρούς, εκ των οποίων δύο Σουδανοί πολίτες, που διέμεναν στην πολυκατοικία.

Από τους 24 τραυματίες, οι 16 έλαβαν τις πρώτες βοήθειες στα νοσοκομεία όπου μεταφέρθηκαν και πήραν εξιτήριο. Η κατάσταση των υπολοίπων έξι παραμένει σταθερή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μένει να επιβεβαιωθούν επίσημα, στο κτίριο είχαν ανεγερθεί παράνομα τέσσερις επιπλέον όροφοι από ό,τι επέτρεπε η οικοδομική του άδεια.

Κρατικό τεχνικό κλιμάκιο μελετά τα αίτια της κατάρρευσης.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο δημοφιλή
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Στην περιοχή μας η Ιστορία ξαναγράφεται – Σπάσαμε τη σκουριασμένη κλειδαριά του Βυζαντίου
«Ό,τι κι αν συμβεί, δεν θα γυρίσουμε πίσω, θα πάμε μέχρι το τέλος» διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας σε ομιλία του για την 955η επέτειο της Μάχης του Μαντζικέρτ κατά των Βυζαντινών
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
6