Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Αίμα και τρόμος στην Γαλλία! Επίθεση μέσα σε εκκλησία στη Νίκαια – Αποκεφάλισε μια γυναίκα και έναν άνδρα (pics, video)

Αίμα και τρόμος στην Γαλλία! Επίθεση μέσα σε εκκλησία στη Νίκαια – Αποκεφάλισε μια γυναίκα και έναν άνδρα (pics, video)

Τρόμος στην Γαλλία! Νέα επίθεση με μαχαίρι μέσα στην εκκλησία της Παναγίας στη Νίκαια. Πληροφορίες ότι ο δράστης αποκεφάλισε τα θύματά του. Για τρομοκρατική επίθεση μιλάει ο δήμαρχος της Νίκαιας. Τρεις οι νεκροί ο μέχρι στιγμής απολογισμός.

Ο κύκλος του αίματος που άνοιξε με τον αποκεφαλισμό του καθηγητή Σαμιουέλ Πατί στο Παρίσι πριν από δυο εβδομάδες δεν λέει να κλείσει. Αυτό που έγινε σήμερα και φαίνεται ξεκάθαρα να είναι τρομοκρατική επίθεση ξεπερνά κάθε όριο.

Ένας άνδρας εισέβαλε με μαχαίρι στην εκκλησία της Παναγίας στη Νίκαια της Γαλλίας και έσπειρε τον θάνατο. Οι πληροφορίες μιλούν για τουλάχιστον τρεις νεκρούς και άγνωστο αριθμό τραυματιών. Μάλιστα πηγές ανέφεραν ότι τουλάχιστον 2 από τα θύματα αποκεφαλίστηκαν! 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ακούστηκαν και πυροβολισμοί. 

Η επίθεση έγινε λίγο πριν τις 9 το πρωί ώρα Γαλλίας και μάλιστα στο εσωτερικό της εκκλησίας της Παναγίας στην καρδιά της πόλης. 

Οι αρχές ζήτησαν από τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή και είναι σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας.

Ο δήμαρχος της Νίκαιας, Κριστιάν Εστροζί δήλωσε ότι ο δράστης συνελήφθη και έκανε λόγο για τρομοκρατική επίθεση.

Δείτε εικόνες από το σημείο 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό αυτό γίνεται δυο εβδομάδες μετά τον αποκεφαλισμό του καθηγητή Σαμιουέλ Πατί στα περίχωρα του Παρισιού από έναν 18χρονο τσετσενικής καταγωγής ο οποίος δολοφόνησε τον άτυχο άνδρα επειδή έδειχνε σκίτσα του Μωάμεθ στους μαθητές του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις