Κόσμος

Αιματηρό τροχαίο στο Heathrow: Πέθανε εργαζόμενος – Έβγαλαν εκατοντάδες επιβάτες από αεροπλάνο

Πανικός στο αεροδρόμιο Heathrow μετά από τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό. Καθυστερήσεις δύο ωρών σε πάνω από 20 πτήσεις.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοβαρό δυστύχημα με δύο υπηρεσιακά οχήματα σε αεροδιάδρομο του Heathrow. Τραυματίστηκαν δύο μέλη του προσωπικού του αεροδρομίου, με έναν άντρα να χάνει τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. «Ένας άνδρας πιστεύεται ότι υπέστη κάταγμα στον ώμο. Η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο», ανακοίνωσε η αστυνομία. Ένας άλλος άνδρας, ηλικίας μεταξύ 40 και 50 ετών, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του δυτικού Λονδίνου με σοβαρά τραύματα. Στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματά του».

Αξιωματικοί της Scotland Yard κλήθηκαν στο αεροδρόμιο γύρω στις 6 το πρωί μετά το σοβαρό ατύχημα κοντά στον τερματικό 5. Οι επιβάτες ανέφεραν καθυστερήσεις έως και δύο ωρών σε πάνω από 20 πτήσεις, με την British Airways να επιβεβαιώνει πως ορισμένοι τερματικοί σταθμοί δεν ήταν προσβάσιμοι.

“Επιβιβαστήκαμε, περιμέναμε και ο πιλότος μας ζήτησε συγγνώμη για τις ανακοινώσεις καθυστέρησης. Στις 8:55 αποβιβαστήκαμε και επιστρέψαμε στον τερματικό περιμένοντας να δούμε τι θα γίνει” σημείωσε επιβάτης.

Τροχαίο με τραυματίες στο Heathrow

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως κλήθηκαν στο σημείο μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων του αεροδρομίου στο Heathrow. “Παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε έναν άντρα που δεν αντιμετώπιζε απειλητικά για τη ζωή του τραύματα. Ένας 40χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του δυτικού Λονδίνου”.

“Εργαζόμαστε στενά με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις», δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου. «Η πίστα του αεροδρομίου παραμένει ανοικτή και θα εργαστούμε για να ελαχιστοποιήσουμε τις επιπτώσεις στα ταξίδια των επιβατών μας”. «Θα συνεργαστούμε πλήρως με την αστυνομία στην έρευνα που θα ακολουθήσει», ανέφερε το Heathrow σε ανακοίνωση.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επιζώντες παραμένουν στα ερείπια μία εβδομάδα μετά τους σεισμούς στη Βενεζουέλα - Νεκροτομείο στήθηκε στην Λα Γκουάιρα, στους 2.000 οι νεκροί
Στους 50.000 παραμένουν οι αγνοούμενοι - Σκληρή μάχη από διασώστες και εθελοντές για τον απεγκλωβισμό τραυματιών - Πάνω από 38 νοσοκομεία υπέστησαν ζημιές
 MIGUEL MEDINA