Κόσμος

«Ακατάλληλος ο Τραμπ, βάζω υποψηφιότητα» – Ποιος είναι ο Τζο Γουόλς που διεκδικεί το χρίσμα

Ο Τζο Γουόλς, ένας 57χρονος Ρεπουμπλικανός και παρουσιαστής τοκ σόου, έθεσε υποψηφιότητα για το χρίσμα ενόψει των προεδρικών του 2020 επειδή ο Τραμπ είναι "ακατάλληλος".

Ο Τζο Γουόλς, ένα συντηρητικό πρώην μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου και στη συνέχεια παρουσιαστής ενός τοκ σόου, έγινε σήμερα ο δεύτερος Ρεπουμπλικάνος, ο οποίος θα αναμετρηθεί με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για το χρίσμα του κόμματός τους για τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Ο 57χρονος Γουόλς ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του αφού άσκησε προηγουμένως έντονη κριτική εις βάρος του προέδρου χαρακτηρίζοντάς τον ψεύτη και νταή, ακατάλληλο για το αξίωμα.

“Βάζω υποψηφιότητα επειδή εκείνος είναι ακατάλληλος. Κάποιος πρέπει να βγει μπροστά”, δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή του ABC, “This Week” .

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Άγιο Φως: Την Τετάρτη οι αποφάσεις για τη μεταφορά του στην Ελλάδα – Τα σενάρια που εξετάζονται
«Η Ελλάδα εκφράζει τη βαθιά της ανησυχία για το γεγονός ότι ο Λατίνος Πατριάρχης Ιεροσολύμων εμποδίστηκε χθες να εισέλθει στον Ναό του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ για να τελέσει την Καθολική Κυριακή των Βαΐων»
Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Πανάγιο Τάφο
Ντόναλντ Τραμπ: Το Ιράν μας έδωσε 20 τάνκερ γεμάτα πετρέλαιο – Αποδέχτηκαν τα περισσότερα από τα 15 σημεία του σχεδίου μας
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είπε πως θεωρεί ότι επήλθε «αλλαγή καθεστώτος» στο Ιράν με τους ακατάπαυστους αεροπορικούς βομβαρδισμούς των ΗΠΑ και του Ισραήλ από τα τέλη Φεβρουαρίου
O Ντόναλντ Τραμπ στο Air Force One 39