Κόσμος

«Ακατάλληλος ο Τραμπ, βάζω υποψηφιότητα» – Ποιος είναι ο Τζο Γουόλς που διεκδικεί το χρίσμα

Ο Τζο Γουόλς, ένας 57χρονος Ρεπουμπλικανός και παρουσιαστής τοκ σόου, έθεσε υποψηφιότητα για το χρίσμα ενόψει των προεδρικών του 2020 επειδή ο Τραμπ είναι "ακατάλληλος".
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Τζο Γουόλς, ένα συντηρητικό πρώην μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου και στη συνέχεια παρουσιαστής ενός τοκ σόου, έγινε σήμερα ο δεύτερος Ρεπουμπλικάνος, ο οποίος θα αναμετρηθεί με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για το χρίσμα του κόμματός τους για τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Ο 57χρονος Γουόλς ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του αφού άσκησε προηγουμένως έντονη κριτική εις βάρος του προέδρου χαρακτηρίζοντάς τον ψεύτη και νταή, ακατάλληλο για το αξίωμα.

“Βάζω υποψηφιότητα επειδή εκείνος είναι ακατάλληλος. Κάποιος πρέπει να βγει μπροστά”, δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή του ABC, “This Week” .

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έντι Ράμα για τα επεισόδια στην Αλβανία: Συγχαρητήρια στην αστυνομία, μηδενική ανοχή σε άμυαλες συμμορίες
Να σημειωθεί ότι η Σβέρνιτσα όπου έγιναν τα επεισόδια κατοικείται από Έλληνες και μαζί με τη γειτονική Νάρτα αποτελούν ελληνόφωνους θύλακες στην περιοχή βόρεια του Αυλώνα
Επεισόδια στη νοτιοδυτική Αλβανία
8
CNN: Το Ιράν αποκατέστησε τις βομβαρδισμένες υπόγειες εγκαταστάσεις πυραύλων και είναι πάλι ετοιμοπόλεμο – Δορυφορικές εικόνες
Η Τεχεράνη φαντάζει πάλι έτοιμη να εκτοξεύσει πολύ περισσότερους πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς εναντίον του Ισραήλ και άλλων χωρών της Μέσης Ανατολής
Ιρανικοί πύραυλοι των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης στην Τεχεράνη
Εργοδότες στη Βρετανία προσλαμβάνουν ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να «ξετρυπώσουν» τους υπαλλήλους που κλέβουν εταιρείες ή δηλώνουν ψευδώς «άρρωστοι»
Οι ιδιωτικοί ντεντέκτιβ κλήθηκαν να συλλέξουν πληροφορίες για εργαζόμενους που είναι ύποπτοι για κατάχρηση του συστήματος
iStock