Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ακόλαστη καθηγήτρια με 13χρονο – Οργίαζαν οι φήμες στο σχολείο

Ακόλαστη καθηγήτρια με 13χρονο – Οργίαζαν οι φήμες στο σχολείο

Λίγες εβδομάδες μετά τη σύλληψη της 27χρονης Brittany Zamora έρχονται στο φως νέες λεπτομέρειες για την ανάρμοστη σχέση με 13χρονο μαθητή της.

Μαθητές στο σχολείο που εργαζόταν είπαν στον διευθυντή ότι υποπτεύονταν πως η Brittany Zamora έβγαινε με τον 13χρονο.

Οι αρχές πιστεύουν πως είχε σχέση με τον μαθητή της στο σχολείο Las Brisas Academy στο Goodyear.

Η ανάρμοστη σχέση αποκαλύφθηκε στις αρχές από τους γονείς του 13χρονου που βρήκαν μηνύματα στο κινητό του γιου τους. Ανάμεσά τους και γυμνές της φωτογραφίες.

Αφού μίλησαν στον γιο τους, ενημέρωσαν τον διευθυντή του σχολείου. Εκείνος με τη σειρά του κάλεσε τις αρχές για να ερευνήσουν την υπόθεση.

Από νέα έγγραφα για την υπόθεση προκύπτει ότι και άλλοι μαθητές γνώριζαν για την ανάρμοστη σχέση της 27χρονης με τον 13χρονο.

Ο διευθυντής είχε σημειώσει σε αναφορά του πως αρκετοί μαθητές υποπτεύονταν ότι η 27χρονη Brittany Zamora έβγαινε με τον 13χρονο.

Παράπονα από μαθητές για εύνοια

“Όλοι μιλάνε για ανάρμοστη σχέση ανάμεσά τους έξω από το σχολείο” είπε ένας μαθητής στον διευθυντή Tim Dickey.

Άλλος μαθητής φέρεται να παραπονέθηκε για ευνοϊκή μεταχείριση του 13χρονου από την Brittany Zamora στην τάξη.

Οι αρχές πλέον δεν στάθηκαν στους ισχυρισμούς για ευνοϊκή μεταχείρισή του. Ερεύνησαν την υπόθεση και εντόπισαν τα στοιχεία που αποδείκνυαν την ανάρμοστη σχέση τους.

“Σε θέλω κάθε μέρα χωρίς χρονικό όριο” ήταν ένα από τα μηνύματα που αντάλλαξαν. “Αν μπορούσα να παραιτηθώ και να κάνω σεξ μαζί σου όλη μέρα, θα το έκανα”.

Ανάμεσα στα ερωτικά μηνύματα, η Brittany Zamora του είχε στείλει γυμνές της φωτογραφίες και μία φωτογραφία της με εσώρουχα.

H 27χρονη καθηγήτρια συνελήφθη τον περασμένο μήνα κια κατηγορείται για κακοποίηση παιδιού. Δήλωσε αθώα στις κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 250.000 λιρών.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις