Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ακόλαστη καθηγήτρια έκανε σεξ με 13χρονο! Ο άντρας της ικέτευε να μην την καταγγείλουν

Ακόλαστη καθηγήτρια έκανε σεξ με 13χρονο! Ο άντρας της ικέτευε να μην την καταγγείλουν

Με κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκου βρίσκεται αντιμέτωπη η 27χρονη Brittany Zamora. Συνελήφθη για την ανάρμοστη σχέση με 13χρονο μαθητή της.

Οι γονείς του ανήλικου ήταν αποφασισμένοι να την καταγγείλουν με τον άντρα της 27χρονης να τους ικετεύει να μην το κάνουν. Δύο εβδομάδες πριν από τη σύλληψή της έκανε στοματικό έρωτα στον 13χρονο σε σχολική τάξη.

Οι γονείς του παιδιού είπαν ότι ο σύζυγός της τους τηλεφώνησε και τους παρακαλούσε να μην την καταγγείλουν στην αστυνομία. Επέμενε ότι έκανε ένα λάθος.

Η 27χρονη καθηγήτρια στο Las Brisas Academy Elementary School στο Goodyear συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη. Οι γονείς είχαν επικοινωνήσει με τον διευθυντή του σχολείου που κάλεσε την αστυνομία.

Από τα έγγραφα που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο προκύπτει ότι η 27χρονη έκανε σεξ με τον 13χρονο τρεις φορές. Του έκανε στοματικό έρωτα σε σχολική τάξη και στο αυτοκίνητό της μεταξύ 1ης Φεβρουαρίου και 1ης Μαρτίου.

Τα ερωτικά μηνύματα

Αντάλλαζε σεξουαλικά μηνύματα και γυμνές selfies με τον 13χρονο μαθητή της. Σε ένα από τα μηνύματά του ο 13χρονος έγραψε στην παντρεμένη καθηγήτρια πως ήθελε να ξανακάνουν σεξ.

“Το ξέρω μωρό μου! Σε θέλω κάθε μέρα χωρίς χρονικούς περιορισμούς” του απάντησε η 27χρονη. “Αν μπορούσα να παραιτηθώ και να κάνω σεξ μαζί σου όλη μέρα θα το έκανα”.

Όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία, ο 13χρονος ισχυρίστηκε ότι η σχέση τους ξεκίνησε όταν η 27χρονη άρχισε να τον φλερτάρει στην τάξη. Ένας δεύτερος μαθητής είπε στην αστυνομία ότι έχει παρακολουθήσει την 27χρονη να κάνει σεξ με τον 13χρονο. Ανέφερε ότι του είχε στείλει γυμνές της φωτογραφίες.

Οι γονείς του 13χρονου είπαν στις αρχές ότι ο άντρας της 27χρονης τους παρενοχλούσε ζητώντας τους να μην πάνε στις αρχές. Επέμενε ότι έκανε ένα μεγάλο λάθος και ότι αγαπούσε τα παιδιά.

Ο Daniel Zamora μάλιστα πρότεινε στον πατέρα του 13χρονου να συναντηθούν και να το διευθετήσουν. Μια πρόταση που απέρριψε ο πατέρας του ανήλικου. Στην πρώτη της εμφάνιση στο δικαστήριο η 27χρονη είπε στον δικαστή ότι θα ήθελε πολύ να γυρίσει σπίτι στον σύζυγό της.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις