Κόσμος

Ακόμα δε βγήκε το δεύτερο Wonder Woman και… ετοιμάζουν το τρίτο!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Μπορεί το «Wonder Woman 1984» μόλις να κυκλοφόρησε, ωστόσο η Warner Bros ανακοίνωσε ότι ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για την τρίτη ταινία της σειράς.

«Καθώς οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να αγκαλιάζουν την Νταϊάνα, οδηγώντας στην κορυφή των προτιμήσεων το “Wonder Woman 1984”, είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να συνεχίσουμε την ιστορία της με την πραγματική ζωή της Wonder Woman -με πρωταγωνίστρια την Γκαλ Γκαντότ και σε σκηνοθεσία της Πάτι (Τζέκινς) επιστρέφοντας για την ολοκλήρωση της τριλογίας» δήλωσε ο επικεφαλής της Warner Bros Τόμπι Έμετιχ.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως η ταινία δεν συγκέντρωσε και τις καλύτερες κριτικές, καθώς από τους περισσότερους έχει χαρακτηριστεί από μέτρια έως κάκιστη.

Το «Wonder Woman 1984» -στο οποίο πρωταγωνιστούν επίσης οι Κρις Πάιν, Κρίστεν Γουίγκ, Πέντρο Πασκάλ, Ρόμπιν Ράιτ και Κόνι Νίλσεν- είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι, ωστόσο εξαιτίας της πανδημίας άλλαξε τα σχέδια της εταιρείας παραγωγής και η κυκλοφορία της έγινε τελικά στις 25 Δεκεμβρίου, σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες και μέσω της πλατφόρμας HBO Max.

Σύμφωνα με την Warner Bros., η κυκλοφορία της «Wonder Woman 1984» στην υπηρεσία ροής «έσπασε κάθε ρεκόρ και υπερέβη τις προσδοκίες μας» – και ότι η προβολή του HBO Max την Παρασκευή ήταν πάνω από το τριπλάσιο του συνηθισμένου μέσου όρου. «Σε αυτές τις πολύ δύσκολες εποχές, ήταν ωραίο να δώσουμε στις οικογένειες την επιλογή να απολαύσουν αυτή την αναζωογονητική ταινία στο σπίτι, όπου δεν μπορούσαν να επισκεφτούν μία κινηματογραφική αίθουσα»,δήλωσε ο Άντι Φόρσελ, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της WarnerMedia Direct-to-Consumer.

Στις ΗΠΑ, η ταινία έχει κερδίσει επίσης 16,7 εκατομμύρια δολάρια στο box office μέχρι στιγμής, κατακτώντας την πρώτη θέση από την έναρξη της πανδημίας. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η ταινία έχει ήδη κερδίσει 85 εκατομμύρια δολάρια.

Εκτός από τις σκηνές δράσης η ταινία περιλαμβάνει και μία έκπληξη από τον σύζυγο της Γκαντότ, Γιάρον Βερσάνο και τις δύο κόρες τους, την Άλμα και τη Μάια, σε μία ειδική Χριστουγεννιάτικη σκηνή.

«Αυτή η ταινία είναι κάτι περισσότερο από μια ταινία για εμάς, για μένα και για την Πάτι», δήλωσε η Γκαλ Γκαντότ και πρόσθεσε: «Άλλαξε εντελώς τη ζωή μου… Δεν θα μπορούσα να κάνω την ταινία χωρίς την υποστήριξη της καταπληκτικής οικογένειάς μου και το ότι συμπεριλαμβάνονται στην ταινία για μένα σημαίνει πολλά. Μία καταπληκτική ανάμνηση που θα έχουμε για πάντα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επιμένει ο Τραμπ: Το μεγαλύτερο μέρος της συμφωνίας με το Ιράν αφορά στα πυρηνικά
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε, ότι το CNN μετέδωσε εσφαλμένα πως η συμφωνία δεν αναφέρεται στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, τονίζοντας ότι το κείμενο «αναφέρει με σαφήνεια πως το Ιράν δεν θα αποκτήσει πυρηνικά όπλα»
Ντόναλντ Τραμπ
Θρίλερ στο Ιράν με φήμες για παραίτηση Πεζεσκιάν: Έστειλε επιστολή στον Μοτζταμπά Χαμενεΐ - Διαψεύδει η Τεχεράνη
Ανώνυμες πηγές δήλωσαν στο Iran International ότι ο Ιρανός πρόεδρος παραιτήθηκε, πράγμα που φέρεται να διαψεύδει το Tasnim, καθώς και ο διευθυντής επικοινωνιών και πληροφοριών στο γραφείο του Πεζεσκιάν
Μασούντ Πεζεσκιάν 15
Έντι Ράμα για τα επεισόδια στην Αλβανία: Συγχαρητήρια στην αστυνομία, μηδενική ανοχή σε άμυαλες συμμορίες
Να σημειωθεί ότι η Σβέρνιτσα όπου έγιναν τα επεισόδια κατοικείται από Έλληνες και μαζί με τη γειτονική Νάρτα αποτελούν ελληνόφωνους θύλακες στην περιοχή βόρεια του Αυλώνα
Επεισόδια στη νοτιοδυτική Αλβανία
11
CNN: Το Ιράν αποκατέστησε τις βομβαρδισμένες υπόγειες εγκαταστάσεις πυραύλων και είναι πάλι ετοιμοπόλεμο – Δορυφορικές εικόνες
Η Τεχεράνη φαντάζει πάλι έτοιμη να εκτοξεύσει πολύ περισσότερους πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς εναντίον του Ισραήλ και άλλων χωρών της Μέσης Ανατολής
Ιρανικοί πύραυλοι των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης στην Τεχεράνη
Εργοδότες στη Βρετανία προσλαμβάνουν ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να «ξετρυπώσουν» τους υπαλλήλους που κλέβουν εταιρείες ή δηλώνουν ψευδώς «άρρωστοι»
Οι ιδιωτικοί ντεντέκτιβ κλήθηκαν να συλλέξουν πληροφορίες για εργαζόμενους που είναι ύποπτοι για κατάχρηση του συστήματος
iStock