Κόσμος

Ακόμη πιο ακριβό γίνεται το Παρίσι λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πανάκριβο γίνεται το Παρίσι ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 με τις τιμές των ξενοδοχείων να… τετραπλασιάζονται σύμφωνα με τις προβλέψεις, για τον επόμενο Ιούλιο σε σχέση με τις αντίστοιχες τιμές των προηγούμενων ετών.

Ακόμα και το εισιτήριο των μέσων μαζικής μεταφοράς στο Παρίσι αναμένεται ότι θα είναι διπλάσιο λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων, υπερβαίνοντας τα 4 ευρώ. Το εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο του Λούβρου θα αυξηθεί από 17 σε 22 ευρώ από τις 15 Ιανουαρίου 2024, ενώ η είσοδος στο παλάτι των Βερσαλλιών θα ανέλθει στα 21 ευρώ σημειώνοντας αύξηση κατά 16,6% μέσα σε ενάμιση χρόνο.

Ως προς το συνολικό κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, οι αρμόδιες γαλλικές αρχές εκτιμούν ότι θα ανέλθει στα 4,397 δισεκ. ευρώ έναντι 4,380 δισεκατομμυρίων που ήταν η περσινή εκτίμηση.

Σε ό,τι αφορά τα προσδοκώμενα έσοδα, η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων εκτιμά ότι θα εισπράξει περίπου 1,2 δισεκ. ευρώ από τις πάσης φύσεως συμφωνίες που έχει ήδη υπογράψει με ιδιωτικές εταιρείες. Ελαφρώς μεγαλύτερα από εκείνα που είχαν προϋπολογιστεί θα είναι και τα έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων, εκτιμούν οι γαλλικές αρχές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Κραν Μοντανά στην Ελβετία για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του
Ο Ζακ Μορέτι, ιδιοκτήτης του μπαρ όπου ξέσπασε πυρκαγιά την Πρωτοχρονιά στοιχίζοντας τη ζωή σε 41 ανθρώπους τέθηκε υπό κράτηση για ενδοοικογενειακή βία κατά της συζύγου του
Οι ιδιοκτήτες του μπαρ «Le Constellation» στο Κραν-Μοντάνα, ο Ζακ και η Τζέσικα Μορέτι μετά τη θανατηφόρα πυρκαγιά που ξέσπασε στο μπαρ «Le Constellation» κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς
Ο Τραμπ επιμένει ότι τα Στενά του Ορμούζ είναι πλέον αμερικανικό έδαφος – Νέες απειλές του Ιράν για όποια χώρα συμμετάσχει στον «οικονομικό πόλεμο» των ΗΠΑ
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέβασε και πάλι χάρτη στον οποίο απεικονίζονται τα Στενά του Ορμούζ ως αμερικανικό έδαφος ενώ η Τεχεράνη χαρακτηρίζει εχθρό «οποιαδήποτε χώρα συμμετέχει στην εφαρμογή οικονομικών περιορισμών σε βάρος μας»
Ντόναλντ Τραμπ, Στενά Ορμούζ, Ιράν