Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Άκουσε τα σχολιανά του ο πρίγκιπας Χάρι από την αδερφή της Meghan Markle

Meghan Markle πρίγκιπας Χάρι

Η αδερφή της Meghan Markle δεν άφησε να πέσει κάτω η δήλωση του πρίγκιπα Χάρι πως βρήκε την οικογένεια που δεν είχε ποτέ. Έτσι πέρασε στην αντεπίθεση.

Λίγες ώρες μετά τη δήλωση του πρίγκιπα Χάρι η αποξενωμένη αδερφή της Meghan Markle σχολίασε τη δήλωσή του πως η βασιλική οικογένεια είναι η οικογένεια που δεν είχε ποτέ.

Η ετεροθαλής αδερφή της Meghan Markle Samantha απάντησε στον 33χρονο πρίγκιπα πως πάντα οι αγαπημένοι της τη στήριζαν αλλά εκείνη ήταν “πολύ απασχολημένη” για αυτούς.

Η απάντηση της αδερφής της Meghan Markle

“Στην πραγματικότητα η Meghan Markle έχει μια μεγάλη οικογένεια που όλοι ήταν πάντα εκεί μαζί της και για εκείνη. Το σπίτι μας ήταν πολύ φυσιολογικό και όταν ο μπαμπάς και η Doria χώρισαν, όλοι προσπαθήσαμε να νιώθει ότι έχει δύο σπίτια. Πόσο πλάκα είχε! Κανένας δεν ήταν αποξενωμένος, εκείνη ήταν πολύ απασχολημένη.

Η οικογένεια της Meghan, η δική μας οικογένεια, έχει αδέρφια, θείους, ξαδέρφια και τον απίστευτο πατέρα που θυσιάζεται για όλους. Είχε πάντα αυτή την οικογένεια…. Με το να παντρευτεί απλά την επεκτείνει κατά μία έννοια”.

Η μητέρα της Meghan Markle, Doria Ragland, και ο πατέρας της Thomas Markle Sr χώρισαν το 1987. Ο πατέρας της δεν έχει γνωρίσει ακόμα τον αρραβωνιαστικό της πρίγκιπα Χάρι. Η αδερφή της Samantha αποκάλυψε ότι ο πατέρας τους θα θέλει να τη συνοδεύσει στην εκκλησία και ο ανιψιός της θα μπουκάρει στην τελετή αν δεν καλεστεί.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις