Κόσμος

Αλ Πατσίνο: Γίνεται… κυνηγός ναζί στο “Hunters”! video

Ο Αλ Πατσίνο σε μια ακόμη... μεταμόρφωση: Γίνεται κυνηγός ναζί στο νέο τρέιλερ της επερχόμενης σειράς "Hunters" στο Amazon Prime Video.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην περίληψη της νέας σειράς, Τζόρνταν Πιλ, είναι εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα. Στο επίκεντρο της ιστορίας στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Αλ Πατσίνο είναι μια πολύμορφη ομάδα κυνηγών ναζί, το 1977 στη Νέα Υόρκη, οι ανακαλύπτει ότι εκατοντάδες μέλη του ναζιστικού καθεστώτος ζουν στην Αμερική.

“Και έτσι κάνουν ό,τι θα έκανε κάθε ομάδα αυτόκλητων τιμωρών, μπλέκονται σε μια αιματηρή αποστολή εκδίκησης και δικαιοσύνης. Όμως, σύντομα ανακαλύπτουν μια εκτεταμένη συνωμοσία και πρέπει να παλέψουν με τον χρόνο για να ματαιώσουν τα νέα σχέδια γενοκτονίας που ετοιμάζουν οι ναζί”.

“Έρχεται μια εποχή όπου όλοι πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι. Αλλά όταν υπάρχει πολύ σκοτάδι σε αυτόν τον κόσμο, ίσως η επιλογή για εμάς έχει γίνει” μονολογεί ο Αλ Πατσίνο στο τρέιλερ. “Για αιώνες, άνθρωποι όπως εμείς υποτιμώνται και εξοντώνονται, αλλά όχι πια. Υπάρχει κακό μεταξύ μας και πρέπει να θυμάστε ότι αυτό το κακό αρχίζει με ένα σημάδι μέσα τους. Κατόπιν μεγαλώνει σε ένα κηλίδα. Μετά γίνεται μάστιγα. Και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το κακό μέχρι να χτυπήσει” αναφέρει.

Η σειρά, εκτελεστικός παραγωγός της οποίας είναι ο Τζόρνταν Πιλ, θα είναι διαθέσιμη στην υπηρεσία streaming το 2020.

Δείτε το τρέιλερ του Hunters στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Αλ Πατσίνο

https://www.youtube.com/watch?v=IZiQHRH9qOY

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ciao Kate»: Ντελίριο για την Κέιτ Μίντλετον στην Ιταλία – Ανθοδέσμες και πανό στο πρώτο της επίσημο ταξίδι στο εξωτερικό μετά από 3 χρόνια
Η ατμόσφαιρα στο Ρέτζιο Εμίλια θυμίζει βασιλική περιοδεία, με ισχυρή αστυνομική παρουσία, δεκάδες δημοσιογράφους και ενθουσιώδη πλήθη να περιμένουν την άφιξή της - Φωτογραφίες και βίντεο
Η Κέιτ Μίνλετον στην Ιταλία
Ανανεώθηκε πριν 23 λεπτά
Συναγερμός στη Γαλλία: Σε καραντίνα κρουαζιερόπλοιο με 1.700 άτομα στο Μπορντό μετά από ύποπτο θάνατο επιβάτη
Οι αρχικές εξετάσεις έχουν αποκλείσει την παρουσία νοροϊού - Περίπου 50 επιβάτες εμφάνισαν συμπτώματα αλλά εξετάζεται και το σενάριο της γαστρεντερίτιδας
Κρουαζιερόπλοιο της Ambassador Cruise Line
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
36