Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Άλεκ Μπάλντουιν: «Επικίνδυνα τα όπλα που χρησιμοποιούνται στα γυρίσματα» λέει Ελληνίδα ηθοποιός του Χόλιγουντ

Άλεκ Μπάλντουιν: «Επικίνδυνα τα όπλα που χρησιμοποιούνται στα γυρίσματα» λέει Ελληνίδα ηθοποιός του Χόλιγουντ

Σοκ έχει προκαλέσει όχι μόνο στο Χόλιγουντ, αλλά σε όλο τον κόσμο, η τραγωδία που σημειώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», για λογαριασμό του Netflix, όταν ο πρωταγωνιστής Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος την διευθύντρια φωτογραφίας, ενώ ένας από τους σκηνοθέτες τραυματίστηκε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. 

Μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” του MEGA, η Ανθούλα Κατσιματίδη, ηθοποιός του Χόλιγουντ, σημείωσε πως ο κόσμος του κινηματογράφου στις ΗΠΑ είναι συγκλονισμένος.

«Έχουμε ταραχτεί όλοι και στεναχωριόμαστε για τα άτομα που χτυπήθηκαν, αλλά και για τον ίδιο τον Μπάλντουιν παρόλο που είναι περίεργος και παράξενος. Σίγουρα δεν το ήθελε. Όποιος ήταν υπεύθυνος για το όπλο δεν το έλεγξε πριν το δώσει στον ηθοποιό».

Σύμφωνα με την κα Κατσιματίδη τα props που χρησιμοποιούνται στις ταινίες, είναι επικίνδυνα και εξίσου θανατηφόρα, αν δεν χρησιμοποιηθούν σωστά, όπως τα κανονικά όπλα.

«Και η ρέπλικα είναι κανονικό όπλο, αν μπει κανονική σφαίρα θα γίνει ζημιά. Και ψεύτικη σφαίρα να βάλουν εξαρτάται από πόσο κοντά είναι στον άνθρωπο το όπλο. Το θέμα είναι να είναι άδειο».

«Ειδικά με τα όπλα έχει συγκεκριμένα άτομα που τα προσέχουνε και είναι ειδικοί. Δεν κάνεις τέτοια λάθη και μετά από αυτό όλα θα αλλάξουν εδώ», συμπλήρωσε η ίδια.

Ακούστε όσα είπε στο Νίκο Ευαγγελάτο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις