Κόσμος

Άλεκ Μπάλντουιν: Η στιγμή που μαθαίνει ότι η Χαλίνα Χάτσινς είναι νεκρή από το όπλο του – «Δεν είναι δυνατόν»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκάρει το βίντεο με τον Άλεκ Μπάλντουιν να ακούει για πρώτη φορά ότι η κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς σκοτώθηκε από τη σφαίρα που βγήκε από το όπλο του διάσημου ηθοποιού στα γυρίσματα του γουέστερν «Rust».

Το βίντεο δείχνει τους αστυνομικούς της κομητείας Σάντε Φε να λένε στον Άλεκ Μπάλντουιν ότι η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς υπέκυψε στα τραύματά της, με τον 64χρονο πρωταγωνιστή να μονολογεί «όχι». Την επόμενη στιγμή πέφτει πίσω στην καρέκλα του σοκαρισμένος, πιάνοντας, το μέρος της καρδιάς!

Ο 64χρονος ηθοποιός σκεπάζει το πρόσωπό του με τα χέρια του και μετά από αρκετά δευτερόλεπτα, όταν συνέρχεται κάπως, ρωτάει τους αστυνομικούς αν μπορεί να τηλεφωνήσει στη σύζυγό του!

Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή που ο Άλεκ Μπάλντουιν μαθαίνει ότι η Χαλίνα Χάτσινς είναι νεκρή από το όπλο του στα γυρίσματα του γουέστερν «Rust»:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αμερικανικά χτυπήματα στο Ιράν σε αντίποινα για την κατάρριψη του ελικοπτέρου Απάτσι και «απάντηση» της Τεχεράνης
«Πιστεύω ότι η ανταπόδοση θα πρέπει να είναι πολύ ισχυρή», είπε ο Τραμπ στο ABC λίγο πριν τις νέες αμερικανικές επιθέσεις - Η Τεχεράνη «απάντησε» με πυραύλους και drones εναντίον αμερικανικών στόχων
Αμερικανικό ελικόπτερο Apache
Ισπανία: «Πολύ ανησυχητική για τη στρατηγική αυτονομία της Ευρώπης» η εγκατάλειψη του σχεδίου για την κατασκευή μαχητικού αεροσκάφους Scaf
Το φιλόδοξο σχέδιο προέβλεπε τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος αεροπορικής μάχης νέας γενιάς, που θα συνδύαζε επανδρωμένα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη
Margarita Robles, Minister of Defence, during a government control session in the Senate, 9 June 2026, in Madrid (Spain). The government faces questions from the opposition in the Senate on security and protests, defence spending, health, housing, corruption and migration.
Σκανδιναβία και Βαλτική πιέζουν για «fast track» ένταξη της Ουκρανίας σε ΝΑΤΟ και ΕΕ – Η κοινή ανακοίνωση
Στη σύνοδο παρενέβη μέσω τηλεδιάσκεψης και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, επαναβεβαιώνοντας τη δέσμευση της Γαλλίας για την ασφάλεια της ανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ
Ουκρανία 15