Κόσμος

Άλεκ Μπάλντουιν: Η στιγμή που μαθαίνει ότι η Χαλίνα Χάτσινς είναι νεκρή από το όπλο του – «Δεν είναι δυνατόν»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκάρει το βίντεο με τον Άλεκ Μπάλντουιν να ακούει για πρώτη φορά ότι η κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς σκοτώθηκε από τη σφαίρα που βγήκε από το όπλο του διάσημου ηθοποιού στα γυρίσματα του γουέστερν «Rust».

Το βίντεο δείχνει τους αστυνομικούς της κομητείας Σάντε Φε να λένε στον Άλεκ Μπάλντουιν ότι η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς υπέκυψε στα τραύματά της, με τον 64χρονο πρωταγωνιστή να μονολογεί «όχι». Την επόμενη στιγμή πέφτει πίσω στην καρέκλα του σοκαρισμένος, πιάνοντας, το μέρος της καρδιάς!

Ο 64χρονος ηθοποιός σκεπάζει το πρόσωπό του με τα χέρια του και μετά από αρκετά δευτερόλεπτα, όταν συνέρχεται κάπως, ρωτάει τους αστυνομικούς αν μπορεί να τηλεφωνήσει στη σύζυγό του!

Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή που ο Άλεκ Μπάλντουιν μαθαίνει ότι η Χαλίνα Χάτσινς είναι νεκρή από το όπλο του στα γυρίσματα του γουέστερν «Rust»:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ερντογάν: Ο Μητσοτάκης δεν έπρεπε να υποπέσει σε τέτοιο λάθος – Η Τουρκία έχει δικαίωμα να αγοράσει F35, εύχομαι η Αμερική να κρατήσει το λόγο της
«Με τον κύριο Μητσοτάκη, τα προβλήματα του Αιγαίου, είναι ένα θέμα που συμφωνούμε ότι θέλουμε να επιλύσουμε. Η επίλυση τέτοιων ζητημάτων είναι πρωτίστως θέμα ηγετών. Πράγμα για το οποίο συμφωνεί και ο ίδιος»
Μητσοτάκης και Ερντογάν
14
Καύσωνας στη Γαλλία: Νέα ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών, 78.000 στρέμματα γης έχουν γίνει στάχτη
Αυτό το κύμα έντονης ζέστης είναι το τρίτο κατά σειρά σε λιγότερο από δύο μήνες έπειτα από εκείνο, εξαιρετικά πρώιμο, στα τέλη Μαΐου, το οποίο ακολούθησε ένα επεισόδιο καύσωνα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου
FILE PHOTO: A person sunbathes next to the Trocadero Fountains by the Eiffel Tower during high temperatures amid a heatwave in Paris, France, June 27, 2026. REUTERS/Tom Nicholson/File Photo