Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Αλί Σαμπαντζί: «Ξύπνησε» από την καταστολή ο Τούρκος μεγιστάνας μετά το ατύχημα στη Λέρο

Αλί Σαμπαντζί: «Ξύπνησε» από την καταστολή ο Τούρκος μεγιστάνας μετά το ατύχημα στη Λέρο

Ύστερα από 48 ώρες που ήταν σε καταστολή, ο Τούρκος επιχειρηματίας, Αλί Σαμπαντζί, ο οποίος είχε σοβαρό ατύχημα στη Λέρο, όταν το σκάφος του έπεσε σε βράχια στις 25 Αυγούστου, “ξύπνησε” και είδε για λίγο την οικογένεια του. 

Ο Αλί Σαμπαντζί, ο οποίος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, έχει υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις, εκ των οποίων η πρώτη στο Νοσοκομείο της Λέρου, όπου οι γιατροί έδωσαν πεντάωρη μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Τούρκος μεγιστάνας είδε για λίγη ώρα την μητέρα του, τη σύζυγο του και τα δύο παιδιά του, ενώ τη Δευτέρα ή την Τρίτη αναμένεται να βγει από την εντατική. 

Το χρονικό του ατυχήματος στη Λέρο

Το ταχύπλοο οδηγούσε ο ίδιος ο Τούρκος μεγιστάνας, ωστόσο – σύμφωνα με τις πληροφορίες των τουρκικών ΜΜΕ- επέβαινε και ο καπετάνιος, ο οποίος καθόταν στο πίσω μέρος με τους γιους του Σαμπαντζί, Εμρέ και Καάν. Στο σκάφος βρίσκονταν και δύο φίλοι του ζευγαριού, καθώς θα γιόρταζαν τη 13η επέτειο του γάμου τους

Ο καπετάνιος ήταν ο πρώτος που είδε τα βράχια, πέταξε τα παιδιά στη θάλασσα και μετά πήδηξε και ο ίδιος. Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά, το ταχύπλοο προσέκρουσε στα βράχια και αναποδογύρισε.

Τα παιδιά τους, έφεραν τον Αλί Σαμπαντζί και τη σύζυγο του, Βουσλάτ Ντογάν στην επιφάνεια της θάλασσας και ο καπετάνιος έλεγξε τον σφυγμό τους και διαπίστωσε ότι ήταν ζωντανοί…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις