Κόσμος

Alithos! Το ελληνικό Πάσχα του Τομ Χανκς με τη Νία Βαρντάλος!

Ο Τομ Χανκς είναι έτσι κι αλλιώς μυημένος στα ελληνικά έθιμα, αφού η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον έχει ελληνική καταγωγή. Σε αυτή την εξίσωση αν βάλουμε και τη Νία Βαρντάλος, τότε το Πάσχα είναι... γαλανόλευκο!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τους τρεις τους συνδέει μία στενή φιλία, αλλά και επαγγελματικές συνεργασίες, αφού η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, ήταν παραγωγός στην τεράστια κινηματογραφική επιτυχία “Γάμος α λα ελληνικά” με τη Νία Βαρντάλος!

Οι καλές τους σχέσεις αποδεικνύονται και από την φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Νία Βαρντάλος, με τους πρωταγωνιστές να έχουν ανά χείρας τις λαμπάδες και να στέλνουν τις απαραίτητες πασχαλινές ευχές!

Δείτε το post

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Financial Times: Η μυστική επιχείρηση των ΗΠΑ στα Στενά του Ορμούζ – Navy Seals εξουδετέρωναν νάρκες για 4 μήνες
Η Τεχεράνη έχει αμφισβητήσει τους αμερικανικούς ισχυρισμούς για την αποναρκοθέτηση - Ο υφυπουργός Εξωτερικών του Ιράν δήλωσε ότι «κανείς εκτός από το Ιράν δεν γνωρίζει τη θέση αυτών των ναρκών»
Δεξαμενόπλοια στα Στενά του Ορμού
New York Times: Η Ουκρανία «μπήκε μέσα» για 1,2 δισ. δολάρια το 2024 λόγω απάτης και κακοδιαχείρισης στις αμυντικές προμήθειες
Απόρρητοι κρατικοί έλεγχοι των NYT αποκάλυψαν μοτίβα διογκωμένων τιμών όπλων, συμβάσεων που ανατέθηκαν σε αναξιόπιστες εταιρείες και δισεκατομμυρίων που έχασε η Ουκρανία λόγω κακοδιαχείρισης
Ουκρανοί στρατιώτες