Κόσμος

Αλλοδαπές καλλονές παγιδεύουν μέσω Facebook παντρεμένους με παιδιά… ξεγυμνώνοντάς τους!

Στόχος αυτής της νέας διαδικτυακής απάτης είναι παντρεμένοι και ειδικά όσοι έχουν παιδιά, καθώς θεωρούνται πιο ευάλωτοι σε πάσης φύσεως εκβιασμούς. Επιτήδειοι βάζουν αλλοδαπές να "ψαρεύουν" λογαριασμούς παντρεμένων ανδρών στους οποίους εν συνεχεία στέλνουν αιτήματα φιλίας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σχετικά ανυποψίαστοι στην αρχή εκείνοι κάνουν δεκτά τα αιτήματα φιλίας χωρίς να γνωρίζουν ότι έχει ήδη αρχίσει η παγίδευσή τους! Κι αυτό λόγω των προσωπικών στοιχείων που έχουν σε δημόσια εμφάνιση στο λογαριασμό που διατηρούν στο Facebook.

Διαβάστε το ρεπορτάζ στο newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα