Κόσμος

Αλβανία: Στα Τίρανα τα 20.000 εμβόλια AstraZeneca που δώρισε η ελληνική κυβέρνηση

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έφθασαν σήμερα στα Τίρανα 20.000 εμβόλια Astrazeneca, τα οποία δωρίζει για τον αλβανικό λαό η ελληνική κυβέρνηση.

Στο διεθνές αεροδρόμιο των Τιράνων, παρουσία της πρέσβη της Ελλάδας στην Αλβανία, Σοφίας Φιλιππίδου, παρέλαβε τα εμβόλια η Αλβανίδα υφυπουργός Υγείας Εουγκένα Τομίνι.

Η υπουργός Υγείας της Αλβανίας Ογκέρτα Μαναστιρλίου, εξέφρασε τις ευχαριστίες της κυβέρνησής της προς την ελληνική κυβέρνηση και επισήμανε ότι αποτελεί σημαντική συμβολή για να καλυφθούν οι ανάγκες της χώρας για τον εμβολιασμό όλου του πληθυσμού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Mirror: Οι φωτιές στην Αιγιάλεια έκαναν στάχτη το όνειρο οικογένειας από τη Βρετανία για μια νέα ζωή στην Πελοπόννησο – «Δεν χάσαμε μόνο ένα σπίτι»
Το δημοσίευμα περιγράφει πώς το σπίτι που έχτισαν με κόπο καταστράφηκε ολοσχερώς λίγες ημέρες πριν από τη μόνιμη εγκατάστασή τους στην Ελλάδα
Βρετανοί, φωτιά Πελοπόννησος 25