Κόσμος

Αμερικανός ο νέος σκηνοθέτης του James Bond

Ο Αμερικανός Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα θα είναι επόμενος σκηνοθέτης του θρυλικού πράκτορα James Bond, με τα γυρίσματα να έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον Μάρτιο, ενώ η παγκόσμια πρεμιέρα θα γίνει στις 14 Φεβρουαρίου του 2020.

Αυτή θα είναι η 25η ταινία με τις περιπέτειες του πράκτορα 007 και θα έχει και πάλι ως πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ, στην 5η του ταινία και μάλλον τελευταία, με το κουστούμι του διάσημου πράκτορα, James Bond.

Ο 41χρονος Φουκουνάγκα, θα αντικαταστήσει τον Βρετανό Ντάνι Μπόιλ που αποχώρησε τον περασμένο μήνα λόγω “καλλιτεχνικών διαφωνιών” και έχει γίνει γνωστός από την πολεμική ταινία “Beasts of No Nation” και από τον πρώτο κύκλο της πετυχημένης αστυνομικής σειράς μυστηρίου “True Detective” για την οποία απέσπασε βραβείο Emmy το 2014.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τον Κάρι. Το γεγονός ότι είναι πολυτάλαντος και εφευρετικός τον αναδεικνύει σε μια εξαιρετική επιλογή για την επόμενή μας περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ”, ανακοίνωσαν οι παραγωγοί Μάικ Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπροκόλι μέσω Twitter.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Θαύμα στην Ουκρανία: Στρατιώτης επέζησε με κομμένο λαιμό για 5 μέρες μετά από ρωσικά βασανιστήρια – «Τους έκοβαν τα γεννητικά όργανα»
«Σε 11 χρόνια πολέμου, αυτή είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε τέτοιο περιστατικό» ομολογεί ο Διευθυντής του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται
Ο 33χρονος Ουκρανός στρατιώτης διηγείται την σοκαριστική ιστορία του
3
Κατακραυγή με τη δήλωση του Τζέι Ντι Βανς ότι ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος έληξε με διαπραγματεύσεις - «Επικίνδυνη διαστρέβλωση»
Οργή στα social media με το... μαργαριτάρι που πέταξε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ αναφορικά με τη μεσολάβηση Τραμπ στις διαπραγματεύσεις Πούτιν και Ζελένσκι για την Ουκρανία - «Άσχετος» και «επικίνδυνα αμόρφωτος» γράφουν
Τζέι Ντι Βανς 8