Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Αμερικανός ο νέος σκηνοθέτης του James Bond

James Bond
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ EPA

Ο Αμερικανός Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα θα είναι επόμενος σκηνοθέτης του θρυλικού πράκτορα James Bond, με τα γυρίσματα να έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον Μάρτιο, ενώ η παγκόσμια πρεμιέρα θα γίνει στις 14 Φεβρουαρίου του 2020.

Αυτή θα είναι η 25η ταινία με τις περιπέτειες του πράκτορα 007 και θα έχει και πάλι ως πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ, στην 5η του ταινία και μάλλον τελευταία, με το κουστούμι του διάσημου πράκτορα, James Bond.

Ο 41χρονος Φουκουνάγκα, θα αντικαταστήσει τον Βρετανό Ντάνι Μπόιλ που αποχώρησε τον περασμένο μήνα λόγω “καλλιτεχνικών διαφωνιών” και έχει γίνει γνωστός από την πολεμική ταινία “Beasts of No Nation” και από τον πρώτο κύκλο της πετυχημένης αστυνομικής σειράς μυστηρίου “True Detective” για την οποία απέσπασε βραβείο Emmy το 2014.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τον Κάρι. Το γεγονός ότι είναι πολυτάλαντος και εφευρετικός τον αναδεικνύει σε μια εξαιρετική επιλογή για την επόμενή μας περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ”, ανακοίνωσαν οι παραγωγοί Μάικ Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπροκόλι μέσω Twitter.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις