Κόσμος

Αμετακίνητος ο Κουόμο: Δεν παραιτείται παρά τις έξι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης αρνήθηκε και πάλι σήμερα να παραιτηθεί, μολονότι πληθαίνουν οι φωνές που τον καλούν να εγκαταλείψει τη θέση του, μετά τις κατηγορίες έξι γυναικών ότι τις παρενόχλησε σεξουαλικά.

«Δεν θα παραιτηθώ», είπε ο Άντριου Κουόμο σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε, διαβεβαιώνοντας ότι «δεν έχει κάνει» τις πράξεις για τις οποίες τον κατηγορούν.

Ο 63χρονος Δημοκρατικός κυβερνήτης, που διατηρεί αυτό το αξίωμα εδώ και 10 χρόνια και μέχρι σήμερα θεωρείτο ο «ήρωας» στον αγώνα κατά της πανδημίας, ζήτησε και πάλι από όλους να περιμένουν τα αποτελέσματα των ερευνών που είναι σε εξέλιξη.

«Συχνά υπάρχουν κίνητρα» για τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται και «πρέπει να γνωρίζουμε τα γεγονότα», είπε. Επιμένοντας ότι «ποτέ δεν παρενόχλησε» κανέναν, πρόσθεσε ότι «θα επικεντρωθεί στη δουλειά του» αλλά και ότι θα συνεργαστεί με τις έρευνες ώστε «να έχουμε τα γεγονότα».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κρίση με τους μετανάστες στη Θέουτα διχάζει την Ευρώπη: Νέα αντιπαράθεση Ισπανίας και Ιταλίας – Έως και 5.000 παραμένουν στον ισπανικό θύλακα
Αλληλοκατηγορίες μεταξύ Μαδρίτης και Ρώμης για τη διαχείριση των ροών, ενώ η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ζητά κοινή ευρωπαϊκή απάντηση και ενίσχυση των εξωτερικών συνόρων - Την Τρίτη η έκτακτη τηλεδιάσκεψη της ΕΕ
Μετανάστες Ισπανία, Θέουτα