Κόσμος

Αμετακίνητος ο Κουόμο: Δεν παραιτείται παρά τις έξι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης αρνήθηκε και πάλι σήμερα να παραιτηθεί, μολονότι πληθαίνουν οι φωνές που τον καλούν να εγκαταλείψει τη θέση του, μετά τις κατηγορίες έξι γυναικών ότι τις παρενόχλησε σεξουαλικά.

«Δεν θα παραιτηθώ», είπε ο Άντριου Κουόμο σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε, διαβεβαιώνοντας ότι «δεν έχει κάνει» τις πράξεις για τις οποίες τον κατηγορούν.

Ο 63χρονος Δημοκρατικός κυβερνήτης, που διατηρεί αυτό το αξίωμα εδώ και 10 χρόνια και μέχρι σήμερα θεωρείτο ο «ήρωας» στον αγώνα κατά της πανδημίας, ζήτησε και πάλι από όλους να περιμένουν τα αποτελέσματα των ερευνών που είναι σε εξέλιξη.

«Συχνά υπάρχουν κίνητρα» για τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται και «πρέπει να γνωρίζουμε τα γεγονότα», είπε. Επιμένοντας ότι «ποτέ δεν παρενόχλησε» κανέναν, πρόσθεσε ότι «θα επικεντρωθεί στη δουλειά του» αλλά και ότι θα συνεργαστεί με τις έρευνες ώστε «να έχουμε τα γεγονότα».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εφιαλτικές ώρες για φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Κορνέλ: Κατήγγειλε πως μέλη αδελφότητας την νάρκωσαν και την βίαζαν για ώρες
Έστελναν μηνύματα «είναι διαθέσιμη για σεξ» για να την βιάσουν περισσότεροι άνδρες - Αποβλήθηκαν μερικοί από τους φερόμενους ως δράστες, δεν έχει προκύψει καμία σύλληψη
Πανεπιστήμιο Κορνέλ
Ο Τραμπ βλέπει ιρανικό «δάκτυλο» για το περιστατικό στην αεροπορική βάση των ΗΠΑ στη Βρετανία – «Εγώ δεν θα τους άφηνα ελεύθερους»
Ο Αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε την έκπληξή του για την απελευθέρωσή της - Η βρετανική αστυνομία ανέφερε ότι «εξετάζει πολλαπλά σενάρια» για τα κίνητρα στην υπόθεση
Ντόναλντ Τραμπ