Κόσμος

Φρίκη! Ανάγκασαν γκέι να κάνει σεξ με τη μητέρα του – Λεσβίες βιάστηκαν από τα αδέρφια τους

Σε φρικτά βασανιστήρια έχουν υποβληθεί ομοφυλόφιλοι στην Ινδία σε μια προσπάθεια να "θεραπευτούν" από τις οικογένειές τους.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Προσπαθώντας απελπισμένα να κάνουν ετεροφυλόφιλα τα παιδιά τους, τα υπέβαλαν σε “διορθωτικούς βιασμούς” από μέλη της οικογένειάς τους.

Οι γονείς οργανώνουν τον βιασμό και επιλέγουν τον συγγενή (συνήθως ξάδελφο) να φέρει σε πέρας την αποτρόπαια πράξη.

Σύμφωνα με καταγγελίες ανάγκασαν ένα γκέι αγόρι να κάνει σεξ με τη μητέρα του, ενώ σε άλλα συγκλονιστικά περιστατικά λεσβίες βιάστηκαν από τα αδέρφια τους.

Τα φρικτά εγκλήματα είναι τόσο τραυματικά για τα θύματα που συχνά δεν καταγγέλλονται. Σύμφωνα με τα στοιχεία, έχουν τελεστεί τουλάχιστον 15 “διορθωτικοί βιασμοί” τα τελευταία 5 χρόνια.


“Είμαστε βέβαιοι πως υπάρχουν πολλά περιστατικά που δεν καταγγέλλονται. Μας ζήτησαν βοήθεια για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Συνήθως επιλέγεται ένας ξάδελφος να κάνει τον “διορθωτικό βιασμό”, σημείωσε ο Vyjayanti Mogli.

Ανέφερε ακόμα πως σε πολλές περιπτώσεις στη νότια Ινδία ένα κορίτσι το τάζουν από τη γέννησή του σε ένα από τα ξαδέρφια της και είναι αυτός που θα πρέπει αν χρειαστεί να πραγματοποιήσει τον “διορθωτικό βιασμό”.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας επέβαλε εκ νέου την απαγόρευση των ομοφυλοφιλικών σχέσεων στα τέλη του 2013, ενώ είχε νομιμοποιηθεί το 2009 επειδή είχε κριθεί ότι παραβιάζει θεμελιώδη δικαιώματα.

Όποιος παραβεί τον νόμο μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος ακόμα και με 10 χρόνια φυλακή, με τα μέλη της γκέι κοινότητας να καταθέτουν αναφορές στο Ανώτατο Δικαστήριο προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το σεξ ομοφυλοφίλων.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ: Μητέρα 6 παιδιών έχασε χέρι, μέρος των χειλιών της και έμεινε παράλυτη μετά από υστερεκτομή – Ζητά 68,5 εκατομμύρια δολάρια για ιατρικό λάθος
Η 46χρονη Τρίσα Στίβενς κατηγορεί τρεις γιατρούς και δύο νοσοκομεία ότι άργησαν να αντιμετωπίσουν μια σοβαρή λοίμωξη μετά από το χειρουργείο
doctor and nurse medical team are performing surgical operation at emergency room in hospital. assistant hands out scissor and instruments to surgeons during operation.
Μαίνονται οι διαδηλώσεις στο Βέλγιο: Πάνω από δέκα συλλήψεις ανηλίκων και νέες συμπλοκές με αστυνομικούς στις Βρυξέλλες
Το Σαββατοκύριακο κυκλοφόρησαν νέες προσκλήσεις για διαδηλώσεις στα social media, γεγονός που οδήγησε τις αρχές να διεξάγουν αυστηρότερους ελέγχους στο κέντρο των Βρυξελλών
Βρυξέλλες
Ιρλανδία: Καταδίκη πρώην προπονητή για σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικα κορίτσια – Ποινή φυλάκισης 15,5 έτη
Ο δικαστής περιέγραψε τον Τζορτζ Γκίμπνεϊ ως «χειριστικό άνθρωπο» που είχε εκμεταλλευτεί την εξουσία που διέθετε ως προπονητής για να διαπράξει «συστηματικές» επιθέσεις
Garda vehicles arrive at the Special Criminal Court, where alleged Irish crime gang boss Daniel Kinahan is due to appear on charges of directing a criminal organisation, in Dublin, Ireland, October 12, 2026. REUTERS/Natalia Campos