Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ανακοίνωση από τα μεγάφωνα κατά Ρομά: “Να κατέβετε, μας σπάσατε τα α…”!

Ανακοίνωση από τα μεγάφωνα κατά Ρομά: “Να κατέβετε, μας σπάσατε τα α…”!
Πηγή φωτογραφίας: Wikipedia

Μεγάλος θόρυβος και σειρά αντιδράσεων ξέσπασαν στην Ιταλία από την ενέργεια υπαλλήλου των Ιταλών σιδηροδρόμων να απευθυνθεί με ασεβή τρόπο σε ρομά που επέβαιναν σε τρένο.

Οι επιβάτες της σιδηροδρομικής γραμμής που συνδέει το Μιλάνο με την Κρεμόνα ξαφνικά άκουσαν από τα μεγάφωνα μια γυναικεία φωνή να λέει:

«Οι επιβάτες παρακαλούνται να μην δίνουν χρήματα σε όσους παρενοχλούν. Κατεβείτε διότι μας τα σπάσατε. Και ούτε στους τσιγγάνους. Να κατεβούν στην επόμενη στάση γιατί μας έχουν σπάσει τα α….»!

Η εταιρία σιδηροδρόμων Trenord, μετά από διαμαρτυρία επιβάτη, χαρακτήρισε «πολύ σοβαρό» το συμβάν, προσθέτοντας ότι «θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα». Η υπάλληλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, κινδυνεύει να απολυθεί.

Το συμβάν γίνεται ακόμα… χειρότερο με το γεγονός πως ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματτέο Σαλβίνι, υπερασπίστηκε την εργαζόμενη εκφωνήτρια μέσω Twitter: «Αντί να ανησυχούν για τις επιθέσεις κατά επιβατών, ελεγκτών και υπεύθυνων των συρμών, κάποιοι ανησυχούν για τα μηνύματα κατά όσων παρενοχλούν», τόνισε ο γραμματέας της Λέγκα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις