Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αναμονή τέλος! Ουρές για το iPhone X [pics, vids]

iPhone X

Μετά από αρκετό καιρό αναμονής, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στήθηκαν στις ουρές για να αποκτήσουν το πολυαναμενόμενο iPhone X.

Η τιμή δεν φάνηκε να αποθαρρύνει τους φανατικούς οπαδούς της Apple. Έτσι στήθηκαν από νωρίς στις ουρές για να αποκτήσουν το πολυαναμενόμενο iPhone X.

iPhone X

 

Η υπομονή τους δοκιμάστηκε αρκετά, με τη ζήτηση για το νέο μοντέλο της Apple iPhone X να ξεπερνά την προσφορά. Κάτι που βέβαια σημαίνει πως αρκετοί θα χρειαστεί να περιμένουν καιρό για να το πάρουν στα χέρια τους.

 

Εκείνοι που κατάφεραν να το αποκτήσουν την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους ξέρουν ότι πιθανότατα έχουν στα χέρια τους ένα χρυσορυχείο. Ήδη αρκετοί έχουν βγάλει τις συσκευές στο eBay σε τιμές που αγγίζουν και τις 15.000 λίρες.

iPhone X

Φήμες και θεωρίες συνωμοσίας για το iPhone X

Το νέας γενιάς iPhone με λογισμικό αναγνώρισης προσώπου κυκλοφόρησε σήμερα στην αγορά, με ουρές να σχηματίζονται στα Apple Stores λόγω των φημών για περιορισμένα αποθέματα.

Οι συνωμοσιολόγοι βέβαια υποπτεύονται πως η Apple μειώνει τεχνητά την προσφορά για να δημιουργήσει buzz γύρω από το τελευταίο της μοντέλο. Ο λόγος ωστόσο φαίνεται πως είναι οι προμηθευτές της Apple που μέχρι στιγμής δεν ήταν σε θέση να κατασκευάσουν το iPhone X αρκετά γρήγορα.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις