Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αναστάτωση στο Λονδίνο! Συναγερμός και αποκλεισμός σιδηροδρομικού σταθμού! [vid, pic]

Φωτογραφίες από Twitter / @NewsExploredWeb
Φωτογραφίες από Twitter / @NewsExploredWeb

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών στη Βρετανία κλήθηκαν για συμβάν στο High Wycombe, 48 χιλιόμετρα δυτικά του Λονδίνου, και έκλεισαν μέρος του σιδηροδρομικού δικτύου, όπως γνωστοποίησε σήμερα η εταιρεία σιδηροδρομικών μεταφορών στην περιοχή.

«Και οι γραμμές που περνούν από τον (σταθμό) Χάι Ουίκομ έχουν αποκλειστεί λόγω του ότι οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών χειρίζονται ένα συμβάν», ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter η εταιρεία Chiltern Railways.

Σύμφωνα με την mirror.co.uk, ένας άνδρας είχε ύποπτη συμπεριφορά, με αποτέλεσμα δέκα πάνοπλοι αστυνομικοί να μπουν στον συρμό του τραίνου για να τον ελέγξουν. Το ίδιο μέσο αναφέρει πως δύο ακόμη άνδρες ελέγθηκαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι αστυνομικοί έδιναν ρητές εντολές στους πολίτες να απομακρυνθούν από την περιοχή, με τον αποκλεισμό να διαρκεί περίπου μία ώρα.

Δεν έγινε καμία σύλληψη και ευτυχώς κανένας δεν κινδύνεψε.

Τα μέτρα ασφαλείας έχουν ενταθεί στη Βρετανία μετά την επίθεση βομβιστή-καμικάζι στο Μάντσεστερ, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 22 ανθρώπους. Μετά την ενέργεια αυτή η βρετανική αστυνομία ανέπτυξε αστυνομικούς που φέρουν όπλα μέσα σε τρένα για πρώτη φορά.

Δείτε τις εικόνες από τον αποκλεισμένο σταθμό

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε