Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ανατριχιαστικά μηνύματα – 19χρονη ενθάρρυνε το αγόρι της να αυτοκτονήσει

Ανατριχιαστικά μηνύματα – 19χρονη ενθάρρυνε το αγόρι της να αυτοκτονήσει

Σοκάρουν τα μηνύματα της 19χρονης Michelle Carter στον 18χρονο Conrad Roy III που έβαλε τέλος στη ζωή του πριν από δύο χρόνια.

Η 19χρονη έχει επιφορτιστεί με ακούσια ανθρωποκτονία μετά τα μηνύματα με τα οποία προέτρεπε το αγόρι της να αυτοκτονήσει.

Σε ένα από αυτά και ενώ ο 18χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο όπου είχε ανοίξει τη μηχανή για να δηλητηριαστεί, με τη νεαρή κοπέλα να του λέει από το τηλέφωνο να ξαναμπεί μέσα.

Από τα τηλεφωνικά αρχεία προκύπτει πως το ζευγάρι μιλούσε επί 47 λεπτά ενώ ο Conrad Roy III καθόταν μέσα στο φορτηγό του όπου και αυτοκτόνησε από δηλητηρίαση.

“Πραγματικά θα μπορούσα να το έχω σταματήσει. Μιλούσαμε και βγήκε από το φορτηγό επειδή φοβήθηκε λόγω μονοξειδίου του άνθρακα. Του είπα να ξαναμπεί μέσα” προκύπτει ότι είπε σε φίλη της η 19χρονη.

Τα ανατριχιαστικά μηνύματα ανάμεσα στους δύο συντρόφους αποκαλύφθηκαν από τους ερευνητές, με τον 18χρονο να της στέλνει πολλά προειδοποιητικά μηνύματα όπως “τώρα ή ποτέ” και “μόλις το κάνω”.

Σε ένα από τα μηνύματα η 17χρονη τότε κοπέλα που ισχυριζόταν πως θα φροντίσει την οικογένειά του έστειλε μήνυμα λέγοντάς του πως οι άνθρωποι που αυτοκτονούν δεν το σκέφτονται πολύ. “Απλά μπορούν να το κάνουν”.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε