Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανατριχιαστικό μάθημα στον γιο της! “Παιδόφιλοι” η Amanda που γνώρισε στο facebook [vid]

Ανατριχιαστικό μάθημα στον γιο της! “Παιδόφιλοι” η Amanda που γνώρισε στο facebook [vid]

Με έναν ανατριχιαστικό τρόπο επέλεξε μια μητέρα να διδάξει τον 12χρονο γιο της για τους κινδύνους και τις παγίδες που κρύβει το διαδίκτυο.

Ήθελε να δώσει στον 12χρονο γιο της ένα μάθημα για το πώς οι παιδόφιλοι λυμαίνονται ανήλικα παιδιά στο διαδίκτυο και έτσι κανόνισε να παρασύρουν τον Thomas “παιδόφιλοι” που του παρουσιάστηκαν ως 15χρονη Amanda.

Αφού ο 12χρονος Thomas αντάλλαξε μηνύματα στο facebook με τη 15χρονη Amanda κανόνισαν να πάει στο σπίτι του έφηβου κοριτσιού για να τη συναντήσει από κοντά. Όταν όμως έφτασε τον κλείδωσαν στο σπίτι και τον περικύκλωσαν δύο ημίγυμνοι άντρες που του αποκάλυψαν πως δεν υπάρχει καμία Amanda.

Η μητέρα του 12χρονου κανόνισε το κόλπο με το αστέρι του YouTube Coby Persin θέλοντας να μάθει πώς θα ανταποκρινόταν σε μηνύματα που μπορεί να του στείλουν στο facebook.

Στο βίντεο η γυναίκα λέει στον Coby πως έχει μιλήσει στον 12χρονο γιο της για τους κινδύνους που κρύβει το να μιλά με αγνώστους στο ίντερνετ, με τον Coby να αποκαλύπτει πως αντάλλαζε μηνύματα μαζί του για 12 ώρες και πως ο 12χρονος επέμενε να γνωριστούν από κοντά.

Η “Amanda” τότε είπε στον Thomas να πάει σπίτι της και να μπει από μια ξεκλείδωτη πόρτα ενώ εκείνη θα κάνει ντους. Ο Thomas πήγε με το ποδήλατο και μπήκε στο σπίτι βάσει των οδηγιών που του έδωσε. Μόλις μπήκε και κάθισε στο σαλόνι να την περιμένει, αντί για την Amanda μπήκε στο δωμάτιο ένας ημίγυμνος και κλείδωσε την πόρτα.

Ένας άλλος ημίγυμνος άντρας με μια πετσέτα τυλιγμένη στη μέση του μπήκε στο δωμάτιο, με τον Thomas να αρχίζει να αισθάνεται πλέον έντονα τον κίνδυνο. “Ποιοι είστε;” τους ρώτησε ενώ άρχισαν να τον πλησιάζουν.

“Είμαι η Amanda. Με εμένα μιλούσες” του λέει ο ένας από τους δύο άντρες, με τον Thomas να ανεβαίνει στον καναπέ και να ουρλιάζει βοήθεια ενώ τον πιάνουν από τα χέρια. Ο 12χρονος προσπαθούσε να τους κλωτσήσει και ούρλιαζε να τον αφήσουν φωνάζοντας για βοήθεια.

Λίγο αργότερα η θυμωμένη μητέρα του μπαίνει στο δωμάτιο φωνάζοντάς του ότι του είχε πει δεκάδες φορές να μη μιλάει με ανθρώπους που δεν γνωρίζει στο ίντερνετ. “Έρχεσαι στο σπίτι ενός αγνώστου και τι περιμένεις;”. Συνειδητοποιώντας πως ήταν πλάκα, ο Thomas της ζητά συγγνώμη και εκείνη ξεσπάει σε κλάματα λέγοντάς του πως θα μπορούσε να τον είχε χάσει.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε