Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Το ανατριχιαστικό τελευταίο μήνυμα! Σκότωσε τα παιδιά τους, την ερωμένη του και αυτοπυροβολήθηκε

Το ανατριχιαστικό τελευταίο μήνυμα! Σκότωσε τα παιδιά τους, την ερωμένη του και αυτοπυροβολήθηκε

Νέες λεπτομέρειες από την ασύλληπτη εκδίκηση 36χρονης στον εν διαστάσει σύζυγό της. Σκότωσε τα παιδιά τους, την ερωμένη του και αυτοκτόνησε.

Η 36χρονη Jessica Edens άφησε ένα ανατριχιαστικό τελευταίο μήνυμα στον εν διαστάσει σύζυγό της. Πριν σκοτώσει τα δυο τους παιδιά και την ερωμένη του και αυτοπυροβοληθεί, τον κατηγορούσε πως της προκάλεσε αφόρητο πόνο και τον μισεί.

Η Jessica Edens σκότωσε τον 9χρονο Hayden King, την 5χρονη Harper Edens και την 28χρονη ερωμένη του εν διαστάσει συζύγου της Meredith Rahme πριν βάλει τέλος στη ζωή της. Είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου με τον σύζυγό της Ben τον περασμένο μήνα. Τότε ήταν που σκέφτηκε ένα σχέδιο εκδίκησης και θα του προκαλούσε παντοτινές συνέπειες.

Ο επικεφαλής των ερευνών είπε πως η Jessica τηλεφώνησε στον Ben δύο φορές στις 13 Ιουλίου. Μια φορά λίγο πριν σκοτώσει τον γιο και την κόρη τους και ξανά πριν αυτοκτονήσει. “Είχε αναπτύξει ένα σχέδιο στο μυαλό της και το εκτέλεσε. Είναι πολύ τραγικό για την οικογένεια και θέλουμε να κλείσουμε την υπόθεση”.

“Όσοι αγαπάς πέθαναν. Με ακούς; Θα πεθάνω και εγώ”. Αυτά ήταν τα τελευταία ανατριχιαστικά λόγια που είπε η 36χρονη στον Ben Edens. Σκότωσε την 28χρονη Rahme στο συγκρότημα διαμερισμάτων που ζούσε. Μετά οδήγησε 7 μίλια και σκότωσε τα δύο αγγελούδια τους στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Ο κύκλος αίματος έκλεισε με την αυτοκτονία της στο αυτοκίνητο.

Τα τελευταία της μηνύματα

Οι πρώτες δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το τζιπ κλειδωμένο με τη μηχανή ανοιχτή. Χρειάστηκα να σπάσουν το παράθυρο του οδηγού για να ανοίξουν και να αντικρίσουν το φριχτό θέαμα. Ήταν όλοι νεκροί. Στο τζιπ βρήκαν και τρία μηνύματα αυτοκτονίας.

Το ένα ήταν για την οικογένειά της. “Για τους γονείς μου και την αδερφή μου. Λυπάμαι πάρα πολύ για τον πόνο που προκαλώ σε όλους σας. Ήσασταν πάντα εκεί για μένα και σας αγαπώ τόσο πολύ. Ξέρω πως αυτό που έκανα είναι εγωιστικό αλλά δεν μπορώ να ζήσω με αυτό τον πόνο πια. Απλά δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είναι πάρα πολύ. Δεν θα πονάω πλέον. Ούτε τα παιδιά μου. Λυπάμαι τόσο πολύ. Σας αγαπώ όλους”.

Σε άλλο σημείωμα απευθυνόταν στον πρώτο της σύζυγο Nate. Τον ευχαριστούσε που της χάρισε τον γιο τους Hayden και ζητούσε συγγνώμη για τον πόνο που θα του προκαλούσε. Το τελευταίο σημείωμα ήταν και το χειρότερο. Αυτό που έγραψε για τον εν διαστάσει σύζυγό της Ben Edens.

“Μου προκάλεσες τόσο πόνο που δεν έχω αισθανθεί ξανά στη ζωή μου. Προκάλεσες πόνο στα παιδιά μου. Ελπίζω μια μέρα να σαπίσεις για ό,τι έκανες σε μένα και τα παιδιά μου. Δεν μπορείς πια να μας βλάψεις. Είμαστε σε ειρήνη. Ελπίζω να ζεις με πόνο, ντροπή και ενοχή για το υπόλοιπο της ζωής σου”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις