Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ανατριχιαστικό βίντεο! Την έσυρε σε σοκάκι και τη βίασε – «Με ικέτευε για σεξ»

Ανατριχιαστικό βίντεο! Την έσυρε σε σοκάκι και τη βίασε – «Με ικέτευε για σεξ»

Σε 8 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο 28χρονος Sanjay Naker για τον βιασμό 18χρονης που πέταξαν έξω από κλαμπ στο Λονδίνο επειδή ήταν πολύ μεθυσμένη.

Ο παντρεμένος 28χρονος πήρε στις πλάτες του τη μεθυσμένη 18χρονη και τη βίασε σε σοκάκι που τη μετέφερε στις 11 Μαρτίου 2017. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το ανατριχιαστικό βίντεο που ο 28χρονος μεταφέρει τη 18χρονη στους ώμους του και την οδηγεί σε ερημικό σοκάκι για να τη βιάσει.

Η 18χρονη έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της. Προσπάθησε να πηγαίνει τοίχο τοίχο για να του ξεφύγει. Ο 28χρονος τη βίαζε επανειλημμένα για μισή ώρα και την ανάγκαζε να τον ικανοποιεί ερωτικά. Ήταν στις 4:45 τα ξημερώματα που ο 28χρονος εντοπίστηκε από φύλακα να στέκεται πάνω από το θύμα του και να κουμπώνει το παντελόνι του. Η 18χρονη ήταν αναίσθητη και ημίγυμνη.

Ο Sanjay Naker πήρε ταξί για το σπίτι που μοιράζεται με την επί δύο χρόνια γυναίκα του. Άρχισε τότε να ψάχνει στο ίντερνετ για τον ορισμό του βιασμού. H δικαστής Freya Newberry ανέφερε ότι ο Sanjay Naker “είδε μια ευκαιρία” και η επίθεση ήταν ένα “μείγμα της επιθυμίας και της αλλαζονείας του”.

“Αν σχημάτισες την εντύπωση ότι ήθελε να κάνει σεξ μαζί σου, τότε ήσουν πολύ λανθασμένος. Ήταν ξεκάθαρο ότι αποφάσισες ότι ήθελες να κάνεις σεξ μαζί της και δεν είχε ανάμνηση του τι είχε συμβεί. Εσύ όμως είδες μια ευκαιρία. Ήταν ένα μείγμα της επιθυμίας και της αλλαζονείας σου ανεξάρτητα από οποιαδήποτε επήρεια αλκοόλ και από πλευράς σου.

Την πήρες σε ένα βρώμικο ερημικό σοκάκι και το βίντεο αποκαλύπτει ότι ίσα που μπορούσε να σταθεί. Φαίνεται ότι έπεσε και την πήρες στους ώμους σου. Ακόμα και μέσα στο μεθύσι της προσπαθούσε να σου ξεφύγει. Την τράβηξες σε ένα σημείο με τη δύναμή σου και τη βίαζες επανειλημμένα για μισή ώρα. Ήταν αναίσθητη ή σχεδόν αναίσθητη. Το καλσόν και τα εσώρουχά της ήταν κατεβασμένα μέχρι τα γόνατα. Ήταν πεσμένα μέσα στα ούρα της. Είναι ακόμα έφηβη και προσπαθεί να συμβιβαστεί με αυτό που της συνέβη. Ήταν ιδιαίτερα ευάλωτη στην κατάστασή της από την επήρεια αλκοόλ. Είναι φοβισμένη, απομονωμένη και την απωθεί η σκέψη για οποιαδήποτε σχέση”.

Απίστευτη κατάθεση για τον βιασμό

Ο 28χρονος, που ζει με τη μητέρα και τη γυναίκα του, είπε στην αστυνομία πως τον ικέτευε για σεξ. Επέμεινε ότι θα είχε σταματήσει αν πίστευε ότι η 18χρονη δεν συμφωνούσε. Παραδέχτηκε ότι αργότερα έψαξε στο ίντερνετ για τον ορισμό του βιασμού. Αυτό τον έκανε να αισθανθεί σίγουρος ότι δεν είχε κάνει τίποτα κακό. Το δικαστήριο τον καταδίκασε για βιασμό. Τη στιγμή που τον απομάκρυναν από το εδώλιο, η μητέρα του έκλαιγε. Οι φίλοι του του έλεγαν να είναι γενναίος και δυνατός.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις