Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανατριχιαστικό βίντεο! Τζιχαντιστής θερίζει 5 γυναίκες σε εκκλησία της Ρωσίας

Ανατριχιαστικό βίντεο! Τζιχαντιστής θερίζει 5 γυναίκες σε εκκλησία της Ρωσίας

Αυτή είναι η στιγμή που ο 22χρονος τζιχαντιστής ανοίγει πυρ σε εκκλησία γεμάτη πιστούς στη Ρωσία. Σκότωσε πέντε γυναίκες φωνάζοντας Allahu akbar πριν πατήσει τη σκανδάλη.

Ο Khalil Khalilov σκότωσε την καρδιολόγο Lyudmila Scherbakova και την αδερφή της Vera Morgunova. Στην εκκλησία πέθαναν η Nadezhda Terliyan και η Irina Melkomova, με την 60χρονη Vera Blinnikova να αφήνει την τελευταία της πνοή στο χειρουργείο.

Ο δράστης αιματοκύλισε Ορθόδοξη Εκκλησία στο Kizlyar, πόλη στην περιοχή Dagestan, στη νότια Ρωσία, την Κυριακή. Δύο ακόμα γυναίκες τραυματίστηκαν σοβαρά. Ο δράστης δεν είχε ποινικό μητρώο και το όνομά του δεν ήταν γνωστό στις μυστικές υπηρεσίες και την αστυνομία.

Έδινε όρκο πίστης στο Ισλαμικό Κράτος

Ο 22χρονος φαίνεται σε βίντεο να δίνει όρκο πίστης στο Ισλαμικό Κράτος. “Φεύγαμε από την εκκλησία όταν άρχισε να τρέχει προς το μέρος μας φωνάζοντας Allahu Akbar. Είχε μαζί του όπλο και μαχαίρι”.

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το αιματοκύλισμα σημειώνοντας πως ο δράστης ήταν “στρατιώτης του Ισλάμ”. Τον σκότωσαν οι δυνάμεις ασφαλείας μετά την αιματηρή επίθεση.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις