Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ανεκδιήγητος! Έβαλε φωτιά σε χαρτονόμισμα μπροστά σε άστεγο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SnapChat
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SnapChat

Εκτός του πανεπιστημίου του Cambridge ο φοιτητής Ronald Conye που έβαλε φωτιά σε ένα χαρτονόμισμα 20 λιρών μπροστά σε άστεγο και τράβηξε την αναίσθητη πράξη του σε βίντεο.

Ένας σοκαρισμένος περαστικός παρακολουθούσε ενώ ο εμφανώς μεθυσμένος νεαρός και μακρινός συγγενής της Πρωθυπουργού της αποκεντρωμένης τοπικής κυβέρνησης της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζιον έβαλε φωτιά στο χαρτονόμισμα.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες στις 2 Φεβρουαρίου, με τον φοιτητή να απομακρύνεται από το Cambridge University Conservative Association (CUCA) όταν κυκλοφόρησε το βίντεο στο Snapchat.

Στο βίντεο φαίνεται ο Ronald Conye να προσπαθεί να βάλει φωτιά στο χαρτονόμισμα μπροστά στα μάτια ενός αστέγου που βρισκόταν έξω από κατάστημα στο κέντο της πόλης του Cambridge. O Ronald ακούγεται να λέει κάτι για “κάποιο καταφύγιο αστέγων” πριν κοπεί το βίντεο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SnapChat

“Η επιτροπή του CUCA έλαβε καταγγελίες για το περιστατικό εναντίον του Ronald Coyne στα τέλη της περασμένης εβδομάδας. Δεν υπάρχει χώρος για ανθρώπους που συμπεριφέρονται έτσι στον σύλλογό μας, οποιαδήποτε άλλη πανεπιστημιακή ένωση ή το πανεπιστήμιό μας. Αυτή η αηδιαστική και αποτρόπαιη συμπεριφορά δεν έγινε πριν ή μετά από οποιαδήποτε εκδήλωση του CUCA. Απαιτήθηκε η απομάκρυνσή του και αποκλείστηκε από όλες τις μελλοντικές εκδηλώσεις μας”.

Το γραφείο της Nicola Sturgeon τόνισε ότι δεν υπήρχε άμεση σχέση, αλλά ανώτερη κυβερνητική πηγή επιβεβαίωσε στο blog του Guido Fawkes πως είναι μακρινός συγγενής.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε