Κόσμος

Ανέβασαν sex tape με τη 19χρονη στο WhatsApp και σε sites

Μπορεί η καταγγελία του βιασμού της 19χρονης Βρετανίδας από 12 νεαρούς Ισραηλινούς σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας στην Κύπρο να αποδείχθηκε ψευδής, όμως υπάρχει κάτι που δεν είναι ψευδές. Η διαρροή του sex tape όσων έγιναν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η υπόθεση προκάλεσε σάλο στην Κύπρο, με τη 19χρονη Βρετανίδα να βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με την κυπριακή δικαιοσύνη εξαιτίας της ψευδούς καταγγελίας της. Και ενώ ήταν γνωστό πως από το βράδυ της ερωτικής συνεύρεσης της νεαρής με τους 12 Ισραηλινούς υπήρχε video, εκείνο που προκύπτει τώρα είναι πως το sex tape είχε διαρρεύσει παντού.

[read4more]

Ισραηλινές πηγές ανέφεραν ότι το video όπου έχει καταγραφεί η βραδιά έχει διαρρεύσει σε όλο τον κόσμο, τόσο μέσω του WhatsApp, όσο και μέσα από πορνογραφικά sites, όπου ανέβηκε! Σύμφωνα με μια από τις πηγές αυτές που μίλησε στη Daily Mail «κατά τη διάρκεια του video ένας από τους νεαρούς ακούγεται να λέει “είσαι η πόρνη μου, πες ότι είσαι η πόρνη μου”, με τη 19χρονη να ρωτά τι της λένε και έναν από τους νεαρούς να της απαντά: “λέμε ότι είσαι σέξι”. Δεν είναι ωραίο. Δεν είναι αυτός ο τρόπος να συμπεριφέρονται οι άνδρες».

Όταν άλλαξε την κατάθεσή της και παραδέχτηκε ότι δεν υπήρξε βιασμός, η 19χρονη από τη Βρετανία υποστήριξε πως εξοργίστηκε όταν τρεις από τους νεαρούς τη βιντεοσκόπησαν χωρίς τη συναίνεσή της ενώ έκαναν σεξ. Και στη συνέχεια ανέβασαν το sex tape στο WhatsApp, όσο και μέσα από πορνογραφικά sites.

Βίντεο από τη βραδιά εκείνη έδειξαν οι 12 Ισραηλινοί και στους Κύπριους αστυνομικούς προκειμένου να αποδείξουν ότι δεν είχαν βιάσει τη 19χρονη από τη Βρετανία. Ο δικηγόρος της, Αντρέας Πιταντζής τόνισε πως η διαρροή του video είναι μεγαλύτερο αδίκημα απ’ ό,τι αυτό για το οποίο κατηγορείται η πελάτισσά του.

Ο Γισραέλ Νταβίντ, ένας από τους νεαρούς που κατηγορήθηκαν για τον βιασμό, υποστήριξε σε δηλώσεις του στο Channel 12 του Ισραήλ πως στα βίντεο που έδειξαν στην αστυνομία, πουθενά η νεαρή δεν φαίνεται να ζητά βοήθεια. «Η αστυνομία είδε το video, η πόρτα ήταν ανοιχτή και αντί να φωνάζει για βοήθεια και πως τη βιάζουν, εκείνη λέει “κλείσε την πόρτα”», ισχυρίστηκε ο νεαρός Ισραηλινός.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο σχολιασμένα
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καζάνι που «βράζει» η Γαλλία: Μισό εκατομμύριο διαδηλωτές στους δρόμους, 1.000 συλλήψεις και νέα επεισόδια - «Μαύρο» στα social media ήθελε η κυβέρνηση
Επεισόδια ξέσπασαν στο τέλος των διαδηλώσεων σε Παρίσι, Μασσαλία και Λυών - Ρίψεις μολότοφ και απάντηση της αστυνομίας με δακρυγόνα - Δύο τραυματίες
Γαλλία
Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ ζητά αποζημίωση για τα «εγκλήματα» ΗΠΑ - Ισραήλ σε βάρος του Ιράν
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, βρέθηκε με τον επικεφαλής των δικαστικών αρχών, Γολάμ Χοσεΐν Μοχσενί Ετζεΐ, σε μία σπάνια αναφορά συνάντησής του καθώς από τότε που ανέλαβε δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση
Χαμενεΐ
Μαζική αντικυβερνητική διαδήλωση στο Τελ Αβίβ, τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές στο Ισραήλ
Η διαμαρτυρία έρχεται σαν συνέχεια της μακρόχρονης εκστρατείας για τη σύσταση ανεξάρτητης εξεταστικής επιτροπής σχετικά με τις αποτυχίες στον τομέα της ασφάλειας που οδήγησαν στην 7η Οκτωβρίου 2023
Τελ Αβίβ
Πεδίο μάχης και τα Τίρανα: Χημικά, πύρινα οδοφράγματα και κυνηγητό γύρω από το αλβανικό υπουργείο Παιδείας
Υπό τον φόβο περαιτέρω κλιμάκωσης, τα μέτρα ασφαλείας παραμένουν δρακόντεια, με περισσότερους από 2.000 αστυνομικούς να έχουν παραταχθεί σε καίρια σημεία των Τιράνων
Αλβανία