Κόσμος

Ανησυχίες για την υγεία του Μπολσονάρο – Παραμένει στο νοσοκομείο με πνευμονία

Στο νοσοκομείο παραμένει ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαίρ Μπολσονάρο με πνευμονία μια εβδομάδα μετά την επέμβαση για την αφαίρεση ενός σάκου κολοστομίας.

Ο κ. Μπολσονάρο κατέρρευσε χθες μετά από υψηλό πυρετό αλλά με ένα twitter καθησύχασε τους οπαδούς του λέγοντας πως είναι καλά. Ο νέος πρόεδρος της Βραζιλίας εγχειρίστηκε στις 28 Ιανουαρίου για να αφαιρέσει έναν σάκο κολοστομίας, ύστερα από τη δολοφονική επίθεση που είχε δεχθεί με μαχαίρι στην προεκλογική του εκστρατεία πέρσι.

bolsonaro
photo Reuters

Αρχικά οι γιατροί έλεγαν πως θα παραμείνει στο νοσοκομείο αλλά τελικά όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μπολσονάρο θα παραμείνει νοσηλευόμενος μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου λόγω υψηλού πυρετού και άλλων επιπλοκών.

Παραμένει σε ημιεντατική φροντίδα ενώ έχει υψηλό πυρετό και βακτηριακή πνευμονία. Άν τελικά ο Μπολσονάρο δεν είναι σε θέση να εκτελέσει την καθήκοντά του, τότε θα αναλάβει στη θέση του, προσωρινά, ο αντιπρόεδρος Χάμιλτον Μουράο, με τον οποίο πάντως δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις και έχουν συγκρουστεί για πολλά θέματα.

Πηγή: dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπριζίτ Μπαρντό: Η στροφή προς τον ακτιβισμό, η αποστασιοποίηση από τον φεμινισμό και η Μαρίν Λε Πεν ως «σύγχρονη Ιωάννα της Λωραίνης»
Η Μπαρντό προκάλεσε αντιδράσεις λόγω των ακροδεξιών πολιτικών της απόψεων, των σχολίων της για το Ισλάμ και τη μετανάστευση, για την υποκίνηση φυλετικού μίσους αλλά και το ότι αντιτάχθηκε στο κίνημα MeToo
Μπριζίτ Μπαρντό
Το Σεντ Τροπέ αποχαιρετά τη Μπριζίτ Μπαρντό: Βοήθησε να λάμψει η πόλη μας
Το 1956, η μυρωδιά του σκανδάλου γύρω από την ταινία «Και ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα» του Ροζέ Βαντίμ, τότε συζύγου της Μπριζίτ Μπαρντό, τοποθέτησε την ηθοποιό και το ψαροχώρι στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων
Το σπίτι της στο Σέντ Τροπέ