Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Άνοιξε πυρ σε κατάστημα της WalMart στην Καλιφόρνια – Δυο νεκροί και 45 τραυματίες

Άνοιξε πυρ σε κατάστημα της WalMart στην Καλιφόρνια – Δυο νεκροί και 45 τραυματίες

Ο δράστης έριξε το όχημά του πάνω στο κτίριο της εταιρείας λιανικής στην Καλιφόρνια. Ήταν ένοπλος και άνοιξε πυρ. Και άλλο αιματηρό επεισόδιο με ένα νεκρό από πυροβολισμούς σε πάρκο στην Λούιβιλ στο Κεντάκι

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν όταν ένοπλος επιτέθηκε σε κέντρο διανομής της γιγαντιαίας αλυσίδας λιανικής WalMart, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Όπως περιγράφουν ένα όχημα έπεσε πάνω στο κτίριο νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (ξημερώματα ώρα Ελλάδας) στην πόλη Ρεντ Μπλαφ, στην Καλιφόρνια, προκαλώντας πυρκαγιά, σύμφωνα με τον Ρικ Κράμπτρι, αξιωματούχο του δήμου, τον οποίο επικαλέστηκε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

«Υπήρχε ένας ένοπλος, ο οποίος έχει τραυματιστεί. Τα τελευταία νέα που άκουσα ήταν πως διακομίζεται σε νοσοκομείο», πρόσθεσε ο Κράμπτρι.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλέστηκαν τοπικά ΜΜΕ, ο δράστης χρησιμοποίησε ημιαυτόματο όπλο. Εκπρόσωπος της Wal-Mart επιβεβαίωσε στο CNN ότι σημειώθηκε επεισόδιο στο κέντρο διανομής της, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Νεκρός από πυροβολισμούς και στο Κεντάκι

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε αργά χθες Σάββατο το βράδυ (ξημερώματα Κυριακής ώρα Ελλάδας) στο Τζέφερσον Σκουέρ Παρκ της Λούιβιλ στο Κεντάκι, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Το πάρκο αυτό αποτέλεσε κέντρο των διαδηλώσεων που έγιναν για τον θάνατο της Μπριόνα Τέιλορ, μιας μαύρης Αμερικανίδας, από τα πυρά αστυνομικών της δίωξης ναρκωτικών που εισέβαλαν στο σπίτι της στη Λούιβιλ πριν από τρεις μήνες.

Ο δήμαρχος της Λούιβιλ Γκρεγκ Φίσερ εξέφρασε τη λύπη του για τη βία που ξέσπασε στο πάρκο αυτό όπου είχαν συγκεντρωθεί άνθρωποι για να εκφράσουν τις ανησυχίες τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις