Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Άνοιξε το Χριστουγεννιάτικο δώρο 47 χρόνια μετά κι έμεινε άναυδος!

Χριστουγεννιάτικο δώρο

Ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο… ερμητικά κλειστό για 47 ολόκληρα χρόνια ανοίχτηκε με την ιστορία αυτού του άνδρα να κάνει τον γύρο του κόσμου!

Ο πρωταγωνιστής της απίστευτης ιστορίας άνοιξε το… αραχνιασμένο Χριστουγεννιάτικο δώρο 47 χρόνια μετά την… παραλαβή του!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το δώρο το είχε δώσει στον Adrian Pearce η πρώτη του αγάπη, Vicki Allen, το 1971.

Λίγο μετά, ωστόσο, τον… παράτησε, ραγίζοντάς του την καρδιά, με τον νεαρό να ορκίζεται πως δεν πρόκειται να το ανοίξει ποτέ!

Το μικρό κουτί με το μοβ περιτύλιγμα παρέμενε κλειστό για δεκαετίες, μέχρι που πέρυσι είδε το “φως” της δημοσιότητας, όταν οι δρόμοι του ζευγαριού ενώθηκαν ξανά μέσω κοινών γνωστών!

Χριστουγεννιάτικο δώρο

Τελικά φέτος το Χριστουγεννιάτικο δώρο… ανοίχτηκε!

Τι είχε μέσα; Ένα βιβλίο με τίτλο “Αγάπη είναι: Νέοι τρόποι να καταλάβετε αυτό το συγκεκριμένο συναίσθημα” το οποίο περιείχε ζωγραφιές και… ρητά για την αγάπη.

Δείτε το Χριστουγεννιάτικο δώρο

Χριστουγεννιάτικο δώρο

“Η ειρωνεία είναι τρομακτική”, λέει σήμερα ο Allen, αναφερόμενος στο βιβλίο… αγάπης που τελικά ακολουθήθηκε από χωρισμό!

Όσο για την Vicki Allen, δήλωσε σοκαρισμένη που ο εφηβικός της έρωτας είχε… κρατηθεί τόσα χρόνια για να ανοίξει το Χριστουγεννιάτικο δώρο της…

Πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις