Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Άντριου Κουόμο – Νέα καταγγελία για απρεπέστατο σχόλιο: «Αν ήμουν σκύλος…»

Άντριου Κουόμο – Νέα καταγγελία για απρεπέστατο σχόλιο: «Αν ήμουν σκύλος…»
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Οι αποκαλύψεις για την άσεμνη συμπεριφορά του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο φαίνεται πως δεν έχουν τέλος… Η 37χρονη Λίντσεϊ Μπόιλαν, η πρώτη γυναίκα που τον κατηγόρησε δημοσίως για σεξουαλική παρενόχληση, υποστηρίζει ότι σε μία συζήτησή τους της είχε πως αν ήταν σκύλος θα την «καβαλούσε». 

Η πρώην βοηθός του Άντριου Κουόμο έκανε την παραπάνω αποκάλυψη σε συνέντευξή της στο New Yorker, υποστηρίζοντας πως το απρεπέστατο σχόλιο του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης έγινε το 2018 μετά από μια συνάντηση που είχαν στο μέγαρο. 

Ο Άντριου Κουόμο φέρεται να έκανε το σχόλιο αφότου ο σκύλος του – ένας γερμανικός ποιμενικός ονόματι Κάπτεν – όρμησε πάνω στην Λίντσεϊ Μπόιλαν όταν την είδε. Στη συνέχεια, ο κυβερνήτης έκανε το απρεπέστατο σχόλιό του, με την 37χρονη να σκέφτεται ότι ήταν «επιπέδου τρίτης δημοτικού». «Απλώς το αγνόησα» δήλωσε η Λίντσεϊ Μπόιλαν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σχόλιο από εκπρόσωπο του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης.

Η 37χρονη σήμερα πρώην συνεργάτιδά του τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση σε μια σειρά από tweets το Δεκέμβρη και στη συνέχεια περιέγραψε την φερόμενη προκλητική συμπεριφορά του κυβερνήτη σε μια λεπτομερή ανάρτηση στον ιστότοπο Medium. Η Λίντσεϊ Μπόιλαν είναι μία από τις επτά γυναίκες που κατηγορούν τον Άντριου Κουόμο για σεξουαλική παρενόχληση. 

Παρά τις προτροπές υψηλόβαθμων αξιωματούχων να υποβάλει την παραίτησή του, με τελευταία του Τζο Μπάιντεν, ο Άντριου Κουόμο επιμένει ότι δεν προτίθεται να το κάνει.

Με πληροφορίες απο New York Post

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις