Κόσμος

Η Αντζελίνα Τζολί ακυρώνει το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ!

Οι διαδικασίες του διαζυγίου της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ έχουν παγώσει όπως αποκαλύπτουν κοινού φίλοι των δύο λαμπερών ηθοποιών.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ήταν τον Σεπτέμβριο του 2016 που η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Τους τελευταίους μήνες η λαμπερή ηθοποιός και ο Μπραντ Πιτ δεν έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες. Το άλλοτε ισχυρό ζευγάρι του Χόλιγουντ είχε σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη με τον χωρισμό του και τα όσα γίνονταν γνωστά.

“Το διαζύγιο έχει σταματήσει. Δεν έχουν κάνει τίποτα τους τελευταίους μήνες για να το προχωρήσουν. Κανείς δεν πιστεύει ότι πρόκειται να το προχωρήσουν”, αποκάλυψε πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της. Ο λόγος που φέρεται η Αντζελίνα Τζολί να πάγωσε τις διαδικασίες είναι το γεγονός πως ο Μπραντ Πιτ σταμάτησε το ποτό. Ο διάσημος ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά σε συνέντευξή του στο GQ για το πρόβλημά του τον περασμένο Μάιο.

“Θέλει να ξανακερδίσει την Αντζελίνα Τζολί”

Φαίνεται πως η δέσμευσή του να βελτιωθεί άγγιξε την Αντζελίνα Τζολί. Όπως αποκάλυψε φίλη της ηθοποιού θα σκεφτόταν να τον δεχτεί πίσω αν έδειχνε αποφασισμένος να δεσμευτεί στην οικογένειά του. “Ο Μπραντ Πιτ σταμάτησε να πίνει για να την ξανακερδίσει και αυτό ήταν το μόνο που ήθελε. Όλοι πιστεύουν ότι θα τα ξαναβρούν. Δεν θα ήταν έκπληξη αν ανακοίνωναν πως ακυρώνουν το διαζύγιο και προσπαθούν να τα ξαναβρούν”.

[read4more]

Η διαδικασία του διαζυγίου, όπως τόνισε πηγή στην Dailymail, έχει επιβραδυνθεί σημαντικά. Δεν έχει υπάρξει όμως κάποια πραγματική αλλαγή. “Τα πηγαίνουν καλά για χάρη των παιδιών τους”. Ο Μπραντ Πιτ, όπως αποκάλυψε, έκοψε το ποτό και επιλέγει πλέον χυμούς και ανθακούχο νερό. Είχε παραδεχτεί πως το πρόβλημα αλκοολισμού και το πώς μεγάλωνε τα παιδιά έπρεπε να αλλάξουν.

Η Αντζελίνα Τζολί έδωσε την πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ τον Σεπτέμβριο του 2016. Είχε αποκαλύψει στο Vanity Fair πως τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά μεταξύ τους από το καλοκαίρι του 2016. “Ήταν απλά η χειρότερη περίοδος”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Μετά την αίτηση διαζυγίου, η Αντζελίνα Τζολί πήρε τα 6 τους παιδιά και έφυγε. Διεκδικεί μάλιστα την αποκλειστική επιμέλειά τους. Οι δύο ηθοποιοί ήταν μαζί για 12 χρόνια πριν ανακοινώσουν τον χωρισμό τους τον Σεπτέμβριο.

Η αρχή του τέλους της σχέσης τους ξεκίνησε μετά τον καβγά του Μπραντ Πιτ με τον γιο του Μάντοξ μέσα στο ιδιωτικό τους αεροπλάνο. Μόλις προσγειώθηκαν στο Λος Άντζελες η Αντζελίνα τον χώρισε, με τον Μπραντ Πιτ να δικαιώνεται από κάθε αδίκημα για το περιστατικό.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κακοκαιρία στην Βρετανία: Ένας νεκρός στη Σκωτία από την καταιγίδα Boelo – Χιλιάδες σπίτια παραμένουν χωρίς ρεύμα
Δεκάδες πτήσεις ματαιώθηκαν από τα αεροδρόμια Λιντς-Μπράντφορντ της Αγγλίας, Μπέλφαστ και Τζορτζ Μπεστ της Βόρειας Ιρλανδίας και της Γλασκώβης, του Εδιμβούργου, του Ινβερνές και του Αμπερντίν στη Σκωτία
Καταιγίδα
Ανατροπή και ήττα του Βούτσιτς στις βουλευτικές εκλογές στη Σερβία, ιστορικό ρεκόρ ψηφοφόρων με 70% συμμετοχής - Ολονύκτιοι πανηγυρισμοί στο Βελιγράδι
«Είναι σαφές ότι χάσαμε, η Φοιτητική Λίστα κέρδισε» λέει ο πρώην πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς έπειτα από 14 χρόνια στην πολιτική ηγεσία της χώρας
Βούτσιτς
61
Βεγγάζη και Τρίπολη απαντούν στον Τραμπ που χαρακτήρισε τη Λιβύη «σκα@@χώρα»: «Ήταν επισκέπτης του βρώμικου νησιού Έπσταϊν»
Ξέσπασαν Ντμπέιμπα και Χαφτάρ μετά τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου σχετικά με τους μετανάστες που πηγαίνουν στις ΗΠΑ από Λιβύη, Υεμένη, Αϊτή και Σομαλία
Τραμπ 7
Ο Νετανιάχου προειδοποιεί για «δεύτερο Ολοκαύτωμα» σε περίπτωση ήττας στις εκλογές: «Το μίσος για μένα είναι ασήμαντο στην υπαρξιακή απειλή»
«Μην μας δοκιμάζετε, θα υποστείτε δυσανάλογα αντίποινα», προειδοποίησε τους Ιρανούς ο Ισραηλινός πρωθυπουργός σε περίπτωση επιθέσεων κατά την διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών
Νετανιάχου
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Προκλητική η ανακοίνωση της επικύρωσης του τουρκολιβυκού μνημονίου
Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ προσθέτει τη ρητή αποδοκιμασία της ανακοίνωσης της επικύρωσης του μνημονίου, επαναλαμβάνοντας την έκκληση για διμερή διάλογο μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας
REUTERS 14
«Στα κάγκελα» η Ευρώπη: Πάνω από 1.300 συλλήψεις στη Γαλλία – Βανδαλισμοί σε Αλβανία και Ισπανία, νέα επεισόδια σε Ιταλία και Βέλγιο
Στην Γαλλία αναμένονται νέες κινητοποιήσεις στις 31 Οκτωβρίου και 5 Νοεμβρίου - Μαζικές διαδηλώσεις και επεισόδια στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες
Παρίσι
9