Κόσμος

Η Αντζελίνα Τζολί ακυρώνει το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ!

Οι διαδικασίες του διαζυγίου της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ έχουν παγώσει όπως αποκαλύπτουν κοινού φίλοι των δύο λαμπερών ηθοποιών.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ήταν τον Σεπτέμβριο του 2016 που η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Τους τελευταίους μήνες η λαμπερή ηθοποιός και ο Μπραντ Πιτ δεν έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες. Το άλλοτε ισχυρό ζευγάρι του Χόλιγουντ είχε σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη με τον χωρισμό του και τα όσα γίνονταν γνωστά.

“Το διαζύγιο έχει σταματήσει. Δεν έχουν κάνει τίποτα τους τελευταίους μήνες για να το προχωρήσουν. Κανείς δεν πιστεύει ότι πρόκειται να το προχωρήσουν”, αποκάλυψε πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της. Ο λόγος που φέρεται η Αντζελίνα Τζολί να πάγωσε τις διαδικασίες είναι το γεγονός πως ο Μπραντ Πιτ σταμάτησε το ποτό. Ο διάσημος ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά σε συνέντευξή του στο GQ για το πρόβλημά του τον περασμένο Μάιο.

“Θέλει να ξανακερδίσει την Αντζελίνα Τζολί”

Φαίνεται πως η δέσμευσή του να βελτιωθεί άγγιξε την Αντζελίνα Τζολί. Όπως αποκάλυψε φίλη της ηθοποιού θα σκεφτόταν να τον δεχτεί πίσω αν έδειχνε αποφασισμένος να δεσμευτεί στην οικογένειά του. “Ο Μπραντ Πιτ σταμάτησε να πίνει για να την ξανακερδίσει και αυτό ήταν το μόνο που ήθελε. Όλοι πιστεύουν ότι θα τα ξαναβρούν. Δεν θα ήταν έκπληξη αν ανακοίνωναν πως ακυρώνουν το διαζύγιο και προσπαθούν να τα ξαναβρούν”.

[read4more]

Η διαδικασία του διαζυγίου, όπως τόνισε πηγή στην Dailymail, έχει επιβραδυνθεί σημαντικά. Δεν έχει υπάρξει όμως κάποια πραγματική αλλαγή. “Τα πηγαίνουν καλά για χάρη των παιδιών τους”. Ο Μπραντ Πιτ, όπως αποκάλυψε, έκοψε το ποτό και επιλέγει πλέον χυμούς και ανθακούχο νερό. Είχε παραδεχτεί πως το πρόβλημα αλκοολισμού και το πώς μεγάλωνε τα παιδιά έπρεπε να αλλάξουν.

Η Αντζελίνα Τζολί έδωσε την πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ τον Σεπτέμβριο του 2016. Είχε αποκαλύψει στο Vanity Fair πως τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά μεταξύ τους από το καλοκαίρι του 2016. “Ήταν απλά η χειρότερη περίοδος”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Μετά την αίτηση διαζυγίου, η Αντζελίνα Τζολί πήρε τα 6 τους παιδιά και έφυγε. Διεκδικεί μάλιστα την αποκλειστική επιμέλειά τους. Οι δύο ηθοποιοί ήταν μαζί για 12 χρόνια πριν ανακοινώσουν τον χωρισμό τους τον Σεπτέμβριο.

Η αρχή του τέλους της σχέσης τους ξεκίνησε μετά τον καβγά του Μπραντ Πιτ με τον γιο του Μάντοξ μέσα στο ιδιωτικό τους αεροπλάνο. Μόλις προσγειώθηκαν στο Λος Άντζελες η Αντζελίνα τον χώρισε, με τον Μπραντ Πιτ να δικαιώνεται από κάθε αδίκημα για το περιστατικό.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αλβανία: Σοβαρά επεισόδια σε φοιτητικές διαδηλώσεις – Πέταξαν πέτρες και τσιμεντόλιθους στο υπουργείο Παιδείας
Ένταση στα Τίρανα με δακρυγόνα, νερό υπό πίεση και προσαγωγές - Οι φοιτητές διαμαρτύρονται για το κόστος σπουδών και τις συνθήκες στα πανεπιστήμια, ενώ η κυβέρνηση καταδικάζει τη βία
Hooded protesters try to break through a gate at the Education Ministry as the Albanian word "Resign" is displayed on a wall during clashes in Tirana, Albania, Tuesday, Oct. 13, 2026, joining a demonstration organized by the Flamingo protest movement demanding the resignation of Prime Minister Edi Rama.
Ισόβια στον άνδρα που έστησε τη δολοφονία του Τούπακ – Δικαίωση μετά από 30 χρόνια
Ο Ντουέιν «Κίφι Ντι» Ντέιβις καταδικάστηκε για τη δολοφονία του θρυλικού ράπερ στο Λας Βέγκας - «Χρειαστήκαμε 30 χρόνια, αλλά σήμερα θα δώσετε λόγο για τις πράξεις σας», είπε η δικαστής
Duane Davis, right, arrives for a sentencing hearing after his murder conviction in the death of rapper Tupac Shakur on Tuesday, Oct. 13, 2026, in Las Vegas.
Τουρκία: Σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για τον Αμερικανό πρέσβη Τομ Μπάρακ – «Διπλωματική ντροπή χωρίς προηγούμενο»
Στο στόχαστρο της τουρκικής αντιπολίτευσης ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα, με αιχμές για τις συναντήσεις του στην Κωνσταντινούπολη, τη διαμονή του εκτός πρωτεύουσας και τον ρόλο του στη Μέση Ανατολή
Tom Barrack, the U.S. ambassador to Turkey and special presidential envoy to Syria and Iraq, speaks at the U.S. Iraq Business Summit at the U.S. Chamber of Commerce, Friday, July 17, 2026, in Washington.