Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αντζελίνα Τζολί: Έξαλλη σε συνέντευξη με ερώτηση για τον Μπραντ Πιτ!

Αντζελίνα Τζολί

Τι και αν πριν λίγο καιρό η Αντζελίνα Τζολί ανοίχτηκε για τον χωριμό της από τον Μπραντ Πιτ στο Vanity Fair.

Η Αντζελίνα Τζολί έχασε την ψυχραιμία της στη διάρκεια συνέντευξης όταν ρωτήθηκε για τον Μπραντ Πιτ και το διαζύγιο. “Είναι αλήθεια ότι έγινε έξαλλη”, δήλωσε πηγή στο Page Six για τη συνέντευξή της με τη δημοσιογράφο Juju Chang του ABC.

Σύμφωνα με την πηγή, η Αντζελίνα Τζολί είχε την πρόθεση να μιλήσει μόνο για τη νέα της ταινία “First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers”. Μια ταινία που σκηνοθέτησε η ίδια η 42χρονη ηθοποιός.

Ποιος είδε την Αντζελίνα Τζολί και δεν τη φοβήθηκε!

“Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως δεν ήξερε ότι θα τη ρωτούσε. Η Change έκανε τη δουλειά της”. Η αντίδραση της Αντζελίνα Τζολί στην ερώτηση για τον Μπραντ Πιτ κόπηκε και δεν μπήκε ποτέ στην τελική συνέντευξη.

Μπορεί να έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου αλλά η λαμπερή ηθοποιός αισθάνεται πικρία για αυτό. Χωρίς να δικαιολογείται η στάση της, μπορεί κανείς να καταλάβει πολλά από την αντίδρασή της.

Ενοχλήθηκε όμως και όταν η Juju Chang τη ρώτησε για τα θέματα υγείας που αντιμετώπισε. Η Τζολί ήταν εμφανώς ενοχλημένη. “Είμαι καλά τώρα. Τα παιδιά μου είναι υγιή. Είμαι υγιής”.

https://www.youtube.com/watch?v=ULBb4rcN91Y

Η Αντζελίνα Τζολί σπάνια μιλά για το διαζύγιό της που έσκασε σαν βόμβα τον περασμένο Σεπτέμβριο. “Θέλουμε μόνο να ξεπεράσουμε τα γεγονότα που οδήγησαν στην αίτηση διαζυγίου… Όχι να ξεπεράσουμε το διαζύγιο. Ξεπερνάμε κάποια πράγματα στη ζωή. Ενδιαφερόμαστε ο ένας για τον άλλο και για την οικογένειά μας. Δουλεύουμε προς τον ίδιο στόχο”.

Πηγή: Notoriousnews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις