Κόσμος

Απαγόρευση χωρίς τέλος! Τους εμπόδισαν να πετάξουν από Ντουμπάι προς ΗΠΑ

Είναι πια καθημερινό φαινόμενο. Μετά το διάταγμα – έκτρωμα του Ντόναλντ Τραμπ που απαγορεύει σε πολίτες επτά χωρών να ταξιδεύουν στις ΗΠΑ, ακόμη κι αν έχουν όλα τα νόμιμα χαρτιά, το χάος στα αεροδρόμια του κόσμου παραμένει. Αυτή τη φορά ήταν στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι όπου ομάδα ανθρώπων εμποδίστηκε από το να μπει σε αεροπλάνο με προορισμό τις ΗΠΑ!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η διοίκηση του διεθνούς αεροδρομίου του Ντουμπάι έκανε λόγο για “μικρή ομάδα ανθρώπων” και για “συνέπειες στο ελάχιστο επίπεδο”! “Δεν έχουμε τα ακριβή στοιχεία, αλλά ένας μικρός αριθμός ανθρώπων, μετρημένων στα δάκτυλα του χεριού ελέγχθηκαν κι επαναπροωθήθηκαν στις πατρίδες τους” δήλωσε, ο Πολ Γκρίφιθς, επιχειρησιακός διευθυντής του αεροδρομίου στο ραδιόφωνο Dubai Eye radio.

Το αεροδρόμιο του Ντουμπάι έχει τη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση διεθνώς, ενώ είναι η έδρα της αεροπορικής εταιρίας Emirates.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δηλητηριώδης απάντηση Μεντβέντεφ σε Μερτς μετά την αποδοκιμασία της παρουσίας Σρέντερ στα γενέθλια του Πούτιν: «Κανείς δεν θα πάει ούτε στην κηδεία του»
Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας εξαπέλυσε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Γερμανού καγκελαρίου - «Απόγονος συνεργατών του Χίτλερ»
Φρίντριχ Μερτς και Ντμίτρι Μεντβέντεφ
Υπόθεση Ιμάμογλου: Άσυλο στην Ελλάδα ζήτησε ο καταζητούμενος ταμίας του – Κατηγορείται για υπεξαίρεση 30 εκατ.ευρώ
Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απόκρυψη της παράνομης προέλευσης περιουσιακών στοιχείων και παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας
Εκρέμ Ιμάμογλου
Ισχυρός σεισμός 7,6 ρίχτερ ταρακούνησε τον Παναμά – Προειδοποίηση για τσουνάμι από τη Χιλή μέχρι τη Χαβάη
Πιθανότητα για παλιρροϊκά κύματα κατά μήκος των ακτών του Παναμά, της Κόστα Ρίκα, του Εκουαδόρ, του Περού, της Νικαράγουας, της Γουατεμάλας, του Ελ Σαλβαδόρ, του Μεξικού και της Κολομβίας
Σεισμός στον Παναμά
Γαλλία: Νέες μαθητικές κινητοποιήσεις την Τρίτη – Κλειστά 141 λύκεια παρά τις εξαγγελίες για έκτακτες προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών
Περισσότεροι από 6.800 άνθρωποι έχουν συλληφθεί από την έναρξη των μαζικών διαδηλώσεων στις 17 Σεπτεμβρίου, εκ των οποίων το 86% είναι ανήλικοι, ενώ 21 έχουν οδηγηθεί στη φυλακή
Γαλλία, κινητοποιήσεις μαθητών