Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Απαράδεκτες εικόνες στην Βρετανία: Έφτυσε ταμία γιατί δεν περνούσε η κάρτα της! (vid)

Απαράδεκτες εικόνες στην Βρετανία: Έφτυσε ταμία γιατί δεν περνούσε η κάρτα της! (vid)

Αναστάτωση προκάλεσε μία γυναίκα στη Βρετανία, όταν η κάρτα της δεν έγινε δεκτή σε πολυκατάστημα στο Λονδίνο. Μάλιστα, την ώρα που το Ηνωμένο Βασίλειο πλήττεται από την πανδημία του κορονοϊού – προφανώς χωρίς καμία συναίσθηση της κατάστασης – εκείνη «διαμαρτυρήθηκε»… φτύνοντας τον ταμία!

Το βράδυ του Σαββάτου (21/11) η γυναίκα χωρίς να φοράει μάσκα μπήκε στο κατάστημα για να κάνει τις αγορές της. Φτάνοντας στο ταμείο για να πληρώσει, υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την κάρτα της και αυτό, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, την εξόργισε. Έξαλλη η Βρετανίδα, άρχισε να φωνάζει ότι υπάρχουν χρήματα στην κάρτα της και να κλωτσάει διάφορα προΙόντα του καταστήματος. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να… φτύσει τον ταμεία!

Δείτε το βίντεο:


Υπάλληλοι του πολυκαταστήματος προσπάθησαν να ηρεμήσουν την γυναίκα αλλά δεν τα κατάφεραν. Τελικά, ένας πελάτης που βρίσκονταν κοντά στην έξοδο του καταστήματος – όπως αναφέρει η Daily Maily – επενέβη και απομάκρυνε την γυναίκα.

Η βρετανική εφημερίδα επικοινώνησε τόσο με την εταιρεία, όσο και με τις αρχές. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις