Κόσμος

Απελάθηκε από την Τουρκία γυναίκα ελληνικής καταγωγής που φέρεται ως τζιχαντίστρια!

Μία ελληνικής καταγωγής γυναίκα, φερόμενη ως τζιχαντιίστρια, απέλασε τη Δευτέρα (9.12.2019) η Τουρκία. Η απέλαση εντάσσεται στο πλαίσιο της τουρκικής επιχείρησης για την επιστροφή όλων των ξένων τζιχαντιστών στις χώρες καταγωγής τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών, “συνεχίζεται η επιστροφή των ξένων τρομοκρατών μαχητών στις χώρες καταγωγής τους. Στο πλαίσιο αυτό σήμερα (σ.σ. 9.12.2019) ένας ελληνικής καταγωγής τρομοκράτης απελάθηκε στη χώρα του”.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, το πρόσωπο που απελάθηκε είναι γυναίκα, και μάλιστα είχε προηγηθεί συνεννόηση με τις αρμόδιες ελληνικές αρχές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: «Χωρίς την εμπλοκή μου, η Ρωσία θα είχε όλη την Ουκρανία αυτή τη στιγμή» – Συνεχίζει να γκρινιάζει για το Νόμπελ Ειρήνης
«Θυμηθείτε, επίσης, ότι μόνος μου τελείωσα οκτώ πολέμους, και η Νορβηγία, μέλος του ΝΑΤΟ, ανόητα επέλεξε να μην μου δώσει το Νόμπελ Ειρήνης»
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Τραμπ: «Η Βενεζουέλα θα παραδώσει από 30 έως 50 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου στις ΗΠΑ»
«Τα χρήματα θα ελέγχονται από μένα, πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, για να εγγυηθώ ότι θα χρησιμοποιηθούν εις όφελος των λαών της Βενεζουέλας και των ΗΠΑ», έγραψε στο Truth Social ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ