Κόσμος

Απίστευτη φάρσα με… κέρινη Ελισάβετ έξω από το μαιευτήριο που γέννησε η Κέιτ Μίντλετον!

Την ώρα που γινόταν χαμός έξω από την πτέρυγα Lindo της κλινικής St. Mary του Λονδίνου, λίγο μετά τη γέννηση του τρίτου βασιλικού μωρού, ένα κέρινο ομοίωμα της βασίλισσας Ελισάβετ έκανε την εμφάνισή του!

Έπειτα από την επιβεβαίωση των Ανακτόρων του Κέσινγκτον, ότι η Κέιτ Μίντλετον έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και ότι αμφότεροι χαίρουν άκρας υγείας, η… ψεύτικη Ελισάβετ πέρασε μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μπροστά από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από την κλινική.

Όσοι περίμεναν έξω από το μαιευτήριο την πρώτη δημόσια εμφάνιση του πριγκιπικού ζεύγους με τον νεογέννητο γιό τους, έμειναν άφωνοι!

Το πρωί έσπασαν τα νερά της Κέιτ Μίντλετον

Ήταν νωρίς το πρωί της Δευτέρας (23.04.2018) όταν έγινε γνωστό ότι η Κέιτ Μίντλετον μπήκε στο μαιευτήριο: «Η αυτής υψηλότητα δούκισσα του Κέμπριτζ μπήκε στο νοσοκομείο St Mary στο Πάντινγκτον, στο Λονδίνο νωρίτερα το πρωί στα πρώτα στάδια του τοκετού. Η δούκισσα πήγε με αυτοκίνητο από το παλάτι του Κένσινγκτον στην πτέρυγα Λίντο με τον δούκα του Κέμπριτζ», ανέφερε η ανακοίνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ πέρασε στην αντεπίθεση: Υπέγραψε νέους δασμούς 10% σε όλες τις χώρες – «Είναι μεγάλη μου τιμή»
Ο Ντόναλντ Τραμπ επικαλέστηκε για πρώτη φορά το Άρθρο 122 του Εμπορικού Νόμου του 1974, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον πρόεδρο των ΗΠΑ να επιβάλει δασμούς έως και 15% για διάστημα 150 ημερών
Ο Ντόναλντ Τραμπ 14