Κόσμος

Απίστευτη τουρκική απειλή: «Θα παρέμβουμε στα εσωτερικά της Κύπρου αν χρειαστεί»

Σε απειλές που μπορούν να φτάσουν μέχρι και σε «άμεσες παρεμβάσεις» στα εσωτερικά του νησιού εκ μέρους της Άγκυρας, κάνει λόγο ο Τούρκος διπλωμάτης Οκτάι Ακσόι με αφορμή την απρόσκοπτη συνέχιση του ενεργειακού προγράμματος εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, o Τούρκος αξιωματούχος είπε πως «η Τουρκία δεν θα υποκύψει στις προκλήσεις. Δεν θα πραγματοποιήσουμε στρατιωτική παρέμβαση στην Κύπρο ενάντια στις γαλλικές και ιταλικές ενέργειες. Τουλάχιστον, όχι αμέσως».
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πρόσωπο ενδιαφέροντος» και ο ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών
Οι αρχές των Φιλιππίνων εξετάζουν και τον Τόμας Μαρκλ Τζούνιορ μετά την καταγγελία εις βάρος του πατέρα του, με τον ίδιο να μη θεωρείται ακόμη ύποπτος
Η Μέγκαν Μαρκλ