Κόσμος

Χριστούγεννα 2019: Δεν θα πιστεύετε πόσο κόστισε αυτή η εκπληκτική διαφήμιση

Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη διαφήμιση κάνει τον γύρο των social media και αυξάνει συνεχώς τις προβολές της στο YouTube.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θα περίμενε κανείς ότι πρόκειται για μια χριστουγεννιάτικη διαφήμιση… υπερπαραγωγή. Κι όμως, κόστισε μόλις 100 λίρες. Πρωταγωνιστής, ο -μόλις δύο ετών- Άρθουρ, γιος του διαφημιστή. Ο μικρός Άρθουρ ξυπνά το πρωί και πηγαίνει για δουλειά σε ένα μικρό μαγαζί, την περίοδο των Χριστουγέννων.

“Γίνε παιδί τα φετινά Χριστούγεννα”, είναι το μήνυμα. Όπως εξήγησε ο διαφημιστής, ο σκοπός του ήταν να παρακινήσει τον κόσμο να κάνει τις αγορές του από συνοικιακά μαγαζιά.

https://twitter.com/HafodHardware/status/1201386765291941888?s=20

Πηγή: BBC

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κρίση με τους μετανάστες στη Θέουτα διχάζει την Ευρώπη: Νέα αντιπαράθεση Ισπανίας και Ιταλίας – Έως και 5.000 παραμένουν στον ισπανικό θύλακα
Αλληλοκατηγορίες μεταξύ Μαδρίτης και Ρώμης για τη διαχείριση των ροών, ενώ η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ζητά κοινή ευρωπαϊκή απάντηση και ενίσχυση των εξωτερικών συνόρων - Την Τρίτη η έκτακτη τηλεδιάσκεψη της ΕΕ
Μετανάστες Ισπανία, Θέουτα