Κόσμος

Απίστευτο ξέσπασμα του συντρόφου του George Michael

Με δύο αναρτήσεις του στο Twitter επέλεξε να σχολιάσει την ανακοίνωση των ιατροδικαστών για τον θάνατο του George Michael ο σύντροφός του Fadi Fawaz.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Fadi Fawaz που βρέθηκε στο στόχαστρο μετά τον ξαφνικό θάνατο του διάσημου τραγουδιστή George Michael ξέσπασε όταν ανακοινώθηκε πως τα αίτια θανάτου του ήταν φυσικά.

“Fuck You” και “The Truth is out…” ήταν τα δύο μηνύματα που θέλησε να στείλει στους επικριτές του και σε όσους επιχείρησαν να τον εμπλέξουν με τον θάνατο του George Michael, ενώ ανέβασε και μια φωτογραφία με τον George Michael.

 

 

Λίγο αργότερα μάλιστα πόσταρε ξανά σχολιάζοντας όλους εκείνους που του έστειλαν επικριτικά και άσχημα σχόλια.

Η έρευνα για τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ τελείωσε και τα αίτια επιβεβαιώνονται ότι είναι φυσικά, είχε ανακοινώσει νωρίτερα ο ιατροδικαστής Ντάρεν Σάλτερ.

Έκανε λόγο για διεσταλμένη καρδιομυοπάθεια μαζί με μυοκαρδίτιδα, δηλαδή μια εξασθένιση του καρδιακού μυ, και μια ηπατική στεάτωση, που μεταφράζεται σε συσσώρευση λίπους στα κύτταρα του ήπατος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
CNN: Τα σημεία «κλειδιά» της συμφωνίας ΗΠΑ και Ιράν – Τι θα γίνει με τα Στενά του Ορμούζ και τα πυρηνικά
Η Τεχεράνη αναμένεται να λάβει σημαντικά οικονομικά ανταλλάγματα, με τη μορφή σταδιακής άρσης πιέσεων και περιορισμών που επιβαρύνουν την οικονομία του εδώ και χρόνια
Μία Ιρανή περνά μπροστά από γκράφιτι κατά των ΗΠΑ σε δρόμο της Τεχεράνης
Και τρίτο φάκελο με βίντεο από UFO έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση Τραμπ – Περιλαμβάνονται και απόρρητα έγγραφα CIA
Το υλικό, όπως και τις προηγούμενες δύο φορές, αναρτήθηκε στον ιστότοπο του υπουργείου Πολέμου και περιλαμβάνει 72 υποθέσεις - Οι περιγραφές των φαινομένων
Και τρίτο φάκελο με βίντεο από UFO έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση Τραμπ – Περιλαμβάνονται και απόρρητα έγγραφα CIA
14