Τετάρτη, 17 Απρ.
24oC Αθήνα

Απίστευτο! Λιποθύμησε ο εκπαιδευτής, προσγείωσε το αεροσκάφος ο μαθητευόμενος πιλότος! video

αεροσκάφος
Φωτογραφία από: Youtube

Αν φοβάστε τα αεροπλάνα, τότε αυτό που συνέβη στην Αυστραλία θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί τον χειρότερό σας εφιάλτη! Οι εικόνες με το αεροσκάφος κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Κατάφερε να προσγειώσει το μικρό αεροσκάφος, ενώ δεν είχε κάνει ποτέ ξανά προσγείωση μόνος του κι ενώ ο εκπαιδευτής πιλότος είχε λιποθυμήσει δίπλα του!

Είναι πραγματικά μια απίστευτη ιστορία. Μια ιστορία που αποδεικνύει πως ο άνθρωπος μπορεί να καταφέρει τα πάντα όταν φτάνει στα όριά του.

Και τα όρια αυτού του ανθρώπου, στην προκειμένη περίπτωση, ήταν τα όρια… της ζωής του κυριολεκτικά!

Όλα συνέβησαν στην Αυστραλία. Πρωταγωνιστής ο Max Sylvester, ο οποίος είχε στο ενεργητικό του μόλις δύο (!) ώρες εμπειρίας σε πτήση! Ο εκπαιδευτής του, Robert Mollard, λιποθύμησε ενώ το αεροσκάφος ήταν στον αέρα, κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης στο αεροδρόμιο Perth’s Jandakot.

Με την βοήθεια του πύργου ελέγχου, ο εκπαιδευόμενος πιλότος κατάφερε να κάνει μια άψογη προσγείωση χωρίς… ούτε μία γρατζουνιά.

Το ηχητικό απόσπασμα από την συνομιλία του ερασιτέχνη πιλότου με τον πύργο ελέγχου είναι ανατριχιαστικό.

Τον ρωτούν αν έχει κάνει ξανά προσγείωση είτε μόνος του, είτε υπό την επίβλεψη κάποιου. Απαντά όχι!

Τον ρωτούν αν έχει λιποθυμήσει ο εκπαιδευτής του και απαντά πως γέρνει συνεχώς πάνω του, πως προσπαθεί να τον σηκώσει όρθιο, αλλά εκείνος πέφτει ξανά προς τον ώμο του!

Κι όλα αυτά ενώ… κουμαντάρει το μικρό αεροσκάφος! Απίστευτο…

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με το αεροσκάφος

Πηγή: dailymail.co.uk.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις