Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Απίστευτο σκίτσο για Ντόναλντ Τραμπ – Κιμ Γιονγκ Ουν και ποιος έχει μεγαλύτερο… πύραυλο!

Απίστευτο σκίτσο για Ντόναλντ Τραμπ – Κιμ Γιονγκ Ουν και ποιος έχει μεγαλύτερο… πύραυλο!
Πηγή φωτογραφίας: Spiegel

Ο φραστικός “πόλεμος” Ντόναλντ Τραμπ – Κιμ Γιονγκ Ουν για το ποιος έχει το μεγαλύτερο και το καλύτερο πυρηνικό κουμπί, δεν έμεινε ασχολίαστος από το Spiegel.

Το γερμανικό περιοδικό “τοποθετήθηκε” με ένα άκρως ευφάνταστο και χιουμοριστικό σκίτσο.

Ιδού!

 

Κιμ Γιονγκ Ουν: Το κουμπί μου είναι πάνω στο γραφείο μου

Όλα ξεκίνησαν από ένα διάγγελμα του Κιμ Γιονγκ Ουν με αφορμή το νέο έτος. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας ήθελε να δείξει ότι η χώρα του έχει γίνει αυτό που ονειρεύονταν ο παππούς και το πατέρας του: πυρηνική δύναμη.

Και αυτό είπε: πως η Βόρεια Κορέα έχει πλέον γίνει πυρηνική δύναμη. Μόνο που έβαλε και το «κουμπί» στην εξίσωση. Έχει πάντα πάνω στο γραφείο του, είπε, το κουμπί για την εκτόξευση βορειοκορεατικών πυρηνικών όπλων. «Αυτό δεν είναι απειλή, είναι η πραγματικότητα», υποστήριξε.

Ντόναλντ Τραμπ: Το δικό μου κουμπί είναι καλύτερο από το δικό σου!

Με έναν… πολύ σοβαρό τρόπο, ο οποίος αρμόζει σε έναν ενήλικα (!) «απάντησε» ο Ντόναλντ Τραμπ. Το δικό του κουμπί, είπε, είναι καλύτερο από του Κιμ. Και πιο δυνατό. Και λειτουργεί…

Μάλιστα, όλα αυτά τα δήλωσε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Στο twitter φυσικά. «Ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν μόλις δήλωσε ότι «το πυρηνικό κουμπί είναι πάνω στο γραφείο του συνέχεια». Θα τον ενημερώσει κάποιος από το εξασθενημένο και πεινασμένο καθεστώς του ότι έχω κι εγώ πυρηνικό κουμπί, αλλά είναι πολύ μεγαλύτερο και πολύ δυνατότερο από το δικό του, και το δικό μου κουμπί λειτουργεί!».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις