Κόσμος

Απίθανη γκάφα στρατιώτη με την πριγκίπισσα Νταϊάνα 7 μήνες πριν πεθάνει

Μια απίστευτη ιστορία από το περίφημο ταξίδι της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε ναρκοπέδιο στην Ανγκόλα έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το ταξίδι της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα ήταν 5 μήνες μετά τον χωριμό της από τον πρίγκιπα Κάρολο και ενώ όλος ο κόσμος μάθαινε τα πάντα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τα δημοσιεύματα της εποχής. Η τουλάχιστον όλοι εκτός από τον Paul Heslop που την οδηγούσε στο ναρκοπέδιο και αστειεύτηκε για τον πρίγκιπα Κάρολο.

Χωρίς να γνωρίζει ότι ο γάμος τους είχε διαλυθεί, ο Paul Heslop δίνοντάς της μια απενεργοποιημένη νάρκη αστειεύτηκε για τον πρίγκιπα Κάρολο. “Προς Θεού, όταν πας σπίτι μην τη βάλεις στο κρεβάτι του”.

“Φυσικά σε αυτό το σημείο δεν είχα καν συνειδητοποιήσει ότι ο γάμος τους ήταν τόσο ταραχώδης και ιδιαίτερα ότι είχαν χωρίσει. Δεν ήμουν στη Βρετανία για ένα χρόνο”, δήλωσε στη Mirror o 47χρονος σήμερα Heslop. Ευτυχώς η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν προσβλήθηκε από την καλοπροαίρετη παρατήρηση και γέλασε.

Η συνάντησή τους ήταν στις 15 Ιανουαρίου του 1997, επτά μόλις μήνες από τον τραγικό θάνατό της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ενδέχεται να εμφανιστούν και άλλα κρούσματα χανταϊού τις επόμενες εβδομάδες», λέει ο ΠΟΥ
«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι βρισκόμαστε στην έναρξη μιας μεγαλύτερης επιδημίας, αλλά φυσικά η κατάσταση μπορεί να αλλάξει» ανέφερε ο Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους
Επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου επιβιβάζεται σε αεροπλάνο
Ο πόλεμος στο Ιράν «σβήνει τα χρώματα» από τα σνακς – Ασπρόμαυρες συσκευασίες λόγω έλλειψης μελανιού
Η γνωστή εταιρεία σνακ Calbee ανακοίνωσε ότι θα αρχίσουν να εμφανίζονται στα καταστήματα νέες συσκευασίες για 14 προϊόντα της, μεταξύ των οποίων πατατάκια και κράκερ γαρίδας
Πατατάκια στα σούπερ μάρκετ της Ιαπωνίας
Πολιτικός σεισμός στη Βρετανία: Έξι πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης και 80 βουλευτές ζητούν από τον Στάρμερ να παραιτηθεί
Την είδηση μεταδίδει η Telegraph επικαλούμενη πηγές από το υπουργικό συμβούλιο - Παραιτήθηκε η υπουργός Αποκέντρωσης, Θρησκευμάτων και Κοινοτήτων, Μιάτα Φανμπουλέ
Ο Κιρ Στάρμερ 6