Κόσμος

Αποκαλύψεις για το διαζύγιο της Μάιλι Σάιρους με τον Λίαμ Χέμσγουορθ

Η Μάιλι Σάιρους προσπάθησε να σώσει το γάμο της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ ζητώντας του να απευθυνθούν σε σύμβουλο γάμο, αλλά αυτός το αρνήθηκε.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το ζευγάρι χώρισε ύστερα από δεκαετή σχέση και πριν καλά -καλά κλείσουν ένα χρόνο παντρεμένοι.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ η ποπ σταρ εντόπισε τα προβλήματα με τον σύζυγό της εδώ και μήνες και προσπάθησε να τον πείσει να επισκεφτούν σύμβουλο γάμο για να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους.

Ο χωρισμός του διάσημου ζευγαριού έγινε γνωστός το Σαββατοκύριακο με ανακοίνωση που εξέδωσε εκπρόσωπος της Μάιλι και αμέσως μετά κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της τραγουδίστριας να κάνει διακοπές με την φίλη της Κέιτλιν Κάρτερ στη λίμνη Κόμο. Μεταξύ των φωτογραφιών και μία που δείχνει τις δύο φίλες να ανταλλάζουν ένα “καυτό” φιλί.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ισραηλινές επιθέσεις στη Βηρυτό απειλούν να τορπιλίσουν μια συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν - Τραμπ: «Είπα στον Νετανιάχου τι στο διάολο κάνεις;»
Μετά τα πλήγματα στη Βηρυτό, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι προετοιμάζεται για μια «πιθανή» επίθεση στην ισραηλινή επικράτεια
REUTERS
Μήνυμα Τραμπ σε Ισραήλ και Χεζμπολάχ να τερματίσουν τις επιθέσεις: «Δεν έπρεπε να συμβεί το χτύπημα στη Βηρυτό»
«Θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας μακράς και όμορφης ειρήνης — Ας μην το χαλάσουμε!» γράφει ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέροντας ότι Ισραήλ και Χεζμπολάχ πρέπει να σταματήσουν τις επιθέσεις
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Politico: Πολιτικός στόχος του Τραμπ η αποσύνδεση της ευρωπαϊκής άμυνας από την υποστήριξη των ΗΠΑ
Η αποσύνδεση δεν σημαίνει ότι η Ευρώπη μένει ανυπεράσπιστη, αλλά ότι ευρωπαϊκή και αμερικανική ασφάλεια δεν θεωρούνται αλληλένδετες - Τέλος του ολοκληρωμένου συστήματος αποτροπής που βρισκόταν σε ισχύ τα τελευταία 80 χρόνια
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μαζί με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ